Benieuwd hoe ik 10 kilo ben afgevallen in 4 maanden tijd? In deze video deel ik mijn verhaal en geef ik je een motivatie boost door waardevolle tips en persoonlijke ervaringen.

❐ MIJN EBOOK: MAKE IT FIT IS UIT! ❏
➥ Bestel mijn ebook! Ik deel alle exacte stappen hoe ik 30 kilo ben afgevallen en help je op weg om ook je doelen te bereiken en gezonder te gaan leven. Meer informatie: https://www.fitaddict.nl/product/make-it-fit-ebook/

—————————————————-
➥ Ik zou het super tof vinden als je de ABONNEER button klikt en een DUIMPJE OMHOOG geeft voor deze video. Het helpt me om mijn kanaal te laten groeien, alvast bedankt!

❐ FOLLOW ME ❏
Volg Fit Addict en blijf altijd op de hoogte:
Instagram: @fitaddictnl – www.instagram.com/fitaddictnl
Facebook: /fitaddictnl – www.facebook.com/fitaddictnl
Twitter: @fitaddictnl – www.twitter.com/fitaddictnl
Vragen / Opmerkingen: info@fitaddict [dot] nl

❐ GRATIS DOWNLOADS! ❏
De missie van mijn Youtube kanaal en blog is om zoveel mogelijk dames te helpen en begeleiden naar een fitte en gezonde leefstijl. Daarom heb ik allerlei gratis downloads voor jullie gemaakt.

❐ GRATIS: ❏
– Informatieve PDF’s
– Printables
– Hulp Guides
– Trainingsschema’s

➫ Wil jij toegang tot deze waardevolle content? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang enkele minuten na jouw inschrijving een welkomstbericht met het wachtwoord tot deze pagina!

➫ Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

❐ DIRECT GRATIS AANMELDEN: ❏
➫Aanmelden? http://www.fitaddict.nl/downloads/


  17 replies to "10 Kilo Afvallen in 4 Maanden Tijd – Mijn verhaal + Motivatie Boost!"

  • Rabia Donk

   Ik kan niet zo vaak genoeg zeggen hoe goed je dit heb uitgelegd.

  • Johan 1976

   Bijzonder knap, een sterke mindset. Zo herkenbaar jouw verhaal. Ik was 130 kilo en ik veranderde net als jij die knop om en in 4 maanden tijd was van 130 kilo naar 85 kilo gegaan door lekker joggen en kracht met mijn dumbells en bankdrukken lekker thuis en goed slapen, en gezonde voeding de kilo's vlogen eraf. Ik werdt mooi en sixpack en ik voel me heerlijk, je voelt je lijf intenser. Je hoeft niet op dieet het is een levenstijl veranderen en tuurlijk mag je weleens een vette hap nemen of een drankje met alcohol en van roken wordt je niet dik wel slecht voor je longen. Beetje genieten moet er zijn maar blijf bewegen, mediteren is voor ieder mens goed. Ik geniet van dit filmpje, zo herkenbaar.

  • N C

   De meeste mensen komen heel erg aan als ze stoppen met roken. Hoe heb je dat kunnen “voorkomen”?. Ik ben ook een roker, wil afvallen maar ben bang dat als ik stop dat ik aan kom

  • Good Ness

   Mooie video. Ik ben 160cm en weeg 76 kilo.. ik sport 3x per week . Hb nog wel moeite met eten dankjewel voor alle tips

  • christina muratovic

   Goed gedaan meid! Ja ik zeg wel als je mindset eenmaal de knop omdraait dan is het makkelijker, Je moet het wel echt willen en 100% achterstaan, veel mensen zie je als ze aantal weken bezig zijn en geen resultaat zien denken ze ja laat maar! But thats the trik! op dat moment doorgaan. Maar je bent echt een motiverend persoon. Ik ken jou videos niet maar i love you already… Ga zo door keep going!

  • Astrid T

   Het is net alsof mn moeder tegen mij praat 😂

  • Nova

   Het moeilijke is, is dat mijn ouders ongezonde dingen kopen of koken

  • Yvon Wol

   #amen 😇 dank je wel voor deze video, dat heb ik nodig. Fijne dag vandaag 😘

  • Angel bos

   Ik 10 kilo in 8 weken door koolydraatarm arm te eten en geen suikers

  • t

   Echt leuke video! Ik ben er ook druk mee bezig, slik alleen de conceptie pil nu ongeveer 2 jaar en heb het idee dat ik voor de pil veel sneller af viel! Dus heb beetje gegoogled en de ' pil ' schijnt je proces dus ook te vertragen.. nu ik dit heb gelezen is me motivatie wel een beetje verlaagd. Hoe kijk jij hier tegen aan?

  • Anoniem Anoniem

   Wauw wat een inspirerende video. Ik herken heel veel dingen in je verhaal. Ben nu na de vakantie 2 kilo kwijt en heb nu heel veel zin om door te gaan!!

  • Lotte Blokker

   Ik ben erg onzeker, dus durf niet zomaar in mijn uppie naar de sportschool. Hoe kan ik over die drempel komen? Je bent trouwens echt super! ❤

  • Vanessa Roos

   Je maakt echt inspirerende videos, ik ben nu al 3 kilo afgevallen dus dat is helemaal top niet heel veel maar het gaat goed 👍🏻

  • Stephanie Rijnders

   Motiverend persoon❤️

  • Vera x

   ik ben van 73 naar 63 kilo gegaan! Ik heb alleen een beetje moeite met spieren opbouwen, ik voel me altijd een beetje ongemakkelijk in de sportschool tussen al die sport freaks… dus ik stel het altijd een beetje uit….

  • Cee Cee

   Elke keer wanneer ik je videos zie, wil ik zo graag sporten haha.
   Ik ben sinds sept vorig jaar ziek geworden (ms kwamen ze achter), begon met emotie eten, rookte veel uit verveling, zat in een rolstoel. 3 maart ging gelukkig de knop om, na een bezoek aan het ziekenhuis… Ik werd gewogen. :/ Inmiddels 15kg kwijt in 7 weken, wel heel snel (veel water gewicht denkt ik). Maar ik loop weer kleine beetjes in een brace, wil weer gaan zwemmen en kan niet wachten rustig wat te fitnessen uiteindelijk. Ben ook sinds januari gestopt met roken. Deze video's inspireren me enorm, blijf bij jezelf je bent een fijn mens Louella. 🙂

  • Vanessa Roos

   Ik zie progammas waarin ze in 4 maanden 40 kilo afvallen het heey bring sexy back op metflix met een personal trainer. Is dat ongezond?

Comments are closed.