Als je het leuk vindt om op te hoogte te blijven van mijn video’s, vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal via deze link(het is helemaal gratis):
https://www.youtube.com/channel/UCaTO…

Je kunt me ook volgen op Snapchat en Instagram:
INSTAGRAM: ingemarieke
SNAPCHAT: ingemarieke

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn YouTube kanaal. Ik zal op dit kanaal video’s over fashion (lookbook’s, shoplogs, styling tips), lifestyle zoals DIY, TAG’s, Q&A, beauty, make-up en haar tutorials en filmpjes over gezonde voeding plaatsen! xx

Programma waarmee ik edit: Final Cut Pro X


  11 replies to "10 TIPS OM SNEL AF TE VALLEN EN SNEL BUIKVET TE VERLIEZEN || Inge Marieke"

  • Antoine Beau Man

   dankjewel voor de tips, komijnzaad en olijfolie .. ik ga het direct in praktijk brengen

  • Refiena Kadir

   Hoelang moet je dit doen?

  • Refiena Kadir

   Thx voor de tip! Ik ga het uit proberen❤ In de vakantie

  • Nora Berkenbosch

   kan je tips geven hoe je als kind kan afvallen

  • gâçhä berrÿ

   Ik had dit echt nodig 🤩

  • sara saar

   Ik kijk dit me een zak chips voor me

  • Ester Debacker

   Super goed bezig

  • victoria unicorns

   de video noemt :: 10 Tips: Makkelijk Minder Calorieen Eten – Afvallen ,, plss chek de video en beoordeel

  • victoria unicorns

   Optima Vita ,,, doet het zelfde maar dan de hele slegte versie inge ze eeft zo een video die egt heel erg slegt is omdat je er egt een anorexia gevoel van krygt zou je de video willen ekijken en zeggen of ik gelijk heb of eerder ni 🙂

  • victoria unicorns

   ik wil heel erg graag afvallen ,,,, al de filmpjes die ik heb gezien is zijn heel slegte filmpjes precies of die u aanmoedege om anorexia te krygen kben srs maar jij bent egt goed je helpt en zorgt da we geen anorexia krijgen lysmm

  • Jip

   Ik ga ook afvallen marieke ik voor het eerst doen jip

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.