Ik geef je 10 tips voor vet verbranden. Ideaal voor als je wilt afvallen of strakker wilt worden. Je kunt de tips hier nalezen:

Meer How to’s: https://www.youtube.com/watch?v=YO08b8k5hWI&list=PLtWw9if6au3zpqv_iSInAuN3oC8CPv9mM

Workouts oa HIIT: https://www.youtube.com/watch?v=Vdcd1LD8s0I&list=PLtWw9if6au3zkAje7oUfAWUiG977hKHtc

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  25 replies to "10 Tips: Vet Verbranden!"

  • Karima Ouaddi

   stel ik neem yoghurt in plaats van kwark is dat dan ook goed? ik hoop echt dat je reageert

  • Francine Monteyne

   Niet te geloven ! Marloes in jou filmpje zat reclame in verwerkt over Mc Donalds ! Ik vind dit zo erg 🙁 Kan jij niks aan doen natuurlijk

  • Emile Van Aerde

   Vet verbranden op hometrainer

  • Mercedes Martis

   kauwgom zorgt toch juist voor meer honger? En kan bijvoorbeeld een banaan of ander tussendoortje van -/+ 100/150 kcal echt zoveel kwaad? 3X pd eten lijkt me ook niet heel gezond.. Om dan maar vet te verbranden door geen tussendoortjes te nemen.. Is dit echt wel zo verstandig?

  • Ferida S

   Hoi Marloes, dank je wel voor de tips! Eigenlijk doe ik dit al een maandje ongeveer. Hoelang heb je nodig om dit te doen wil je echt wat kilos kwijt.?? Als ik puur op voeding Let met af en toe lekker wandelen buiten. Ik wil zelf ong 9 a 10 kilo kwijt. Hoeveel maanden kost dat ongeveer? Ik weet dat het per persoon vast anders is. Maar ongeveer?? Ik hoor heeel graag van je! Xx

  • Daisy Sweet

   Eiwitten zitten niet alleen in dierlijke producten. Jammer dat je geen tips geeft over eiwitrijke vegan opties want plantaardig eten is volgens mij toch het beste dieet als je wilt afvallen.

  • Godzy_Illias

   Dankjewel heb weer wat geleerd 🙂

  • Inge Schaminee

   Heb je een tip om af te vallen als je niet kunt lopen en staan? Zou je daar een filmpje van willen maken want ik weet zeker dat ik niet de enige ben ☺

  • Sylke Seuren

   het werkt wel goed ik heb het ook al gedaan

  • Sylke Seuren

   eet veel en drink veel als je geen eten of drinken in huis hebt dan eet je je poep op of drink je je plas

  • E E F

   Hoi! Ik had een vraagje, wat voor soort krachttraining goed helpt met vetverlies?❤️😘

  • Roos Slot

   31 jaar! Eerste echte work-out (kilometers gewandeld) na m'n tweede zwangerschap. Kon de oefeningen redelijk volhouden. Ga deze en nog andere filmpjes van je vaker doen zodat m'n conditie weer omhoog gaat en ik deze oefeningen goed kan volhouden. Bedankt!

  • Wouter Meijer

   Ik heb zo'n slechte conditie dat ik niet kan sprinten voor 10 seconden zonder minutenlang buiten adem te zijn. Verder ben ik 12, 1.58 meter en 59 kilo (overgewicht). Daarom is de start al te zwaar voor mij en mijn slechte voedingspatroon kom ik niet van af. Kan iemand daarvoor tips geven?

  • olekike

   appelazijn?

  • jenny13248

   De tip over kauwgom is eigenlijk niet zo handig. door het kauwen van kauwgom maakt je lichaam zich als het ware klaar om 'voedsel te verwerken' terwijl je eigenlijk niets eet. Hierdoor wordt dat hongergevoel gestimuleerd.

  • Melanie ASMR

   Vlees? Ik eet geen vlees😂

  • Leona van Kempen

   Kan je ook een video maken van verschillende manieren om niet vergeten te drinken? Ik vergeet het heel vaak!

  • reisner38

   In sambal zit suiker,toch?

  • Jeroen van Zaanen

   Aardappels bestaan NIET uit langzame koolhydraten. Als je vet wilt verbranden moet je koolhydraatarm eten en daardoor meer vet eten. Je raakt eerder verzadigd en hebt geen behoefte meer aan tussendoortjes.

  • Demi Haijema

   Heyy, ik had nog een vraag. Mag je geen snoep koek of iets anders eten? Of gewoon niet teveel en alleen als je er echt zin in hebt. Eet jij zelf nooit iets ongezonds?

  • Jules Jules

   Bedankt voor de goede tips en leuke nuttige video's. Heb intussen aan beweging gedaan tijdens het kijken. Vandaag begonnen met afvallen. Ben 50 jaar en veel te zwaar. Wil graag 25 kg afvallen.

  • Yousra Razine

   Dus conclusie is: doe meer aan cardio en daarnaast ook wat krachttraining? Dus je kan dat op 5 dagen in de week gewoon combineren? Als je bijvoorbeeld in de ochtend eerst Cardio doet voor 30 min en daarna krachttraining? Of moet je eerst helemaal zijn afgevallen door cardio voordat je aan krachttraining moet beginnen? Pls help

  • Hind Tip

   Ik ben 11 en weeg 60 kilo ik heb geen hele dikke buik maar wel dikke benen

  • RamS

   Hooi, ik heb een vraagje over sport, ik ben nog maar een paar weken bezig en ik ben bang dat als ik te veel doe, het niet volhoud, nu heb ik voor mezelf aan de hand van sites, youtube, optima vita 😉 een schema samengesteld die voor mij vol te houden is, maar ik merk dat ik s'avonds nog wel is zin heb om te joggen of buikspieren,… . kan dit gewoon of kan ik me beter helemaal houden aan wat ik van te voren heb bedacht want ik ga dat niet elke avond willen of kunnen doen. en moet ik hiermee rekening houden ivm wat ik eet?

  • marre de jong

   Toen je zei dat het niet te warm hebben hielp gooide ik gelijk men dekbed af

Comments are closed.