10kg vermageren en dit gewicht leren behouden

Abonneer je op mijn kanaal als je op de hoogte wil blijven van nieuwe video’s!

Bekijk zeker ook mijn video: meal prep voor beginners – voorbereiding voor 4 dagen gezond eten en afvallen in minder tijd!
https://youtu.be/i_3EEQFRt2s

RECEPTENMAP & WEEKPLANNER
Download gratis de receptenmap en weekplanner: https://www.ellenvandamme.be/pages/receptenmap-weekplanner-gratis-download

RESTART VOEDINGSKUUR & HET #LLNbodyprogram
Wil je een strakker schema en een planning die al honderden drukke vrouwen heeft geholpen hun streefgewicht te bereiken én te behouden? Zonder maaltijdvervangers, zonder shakes,… Gewoon met pure voeding uit de winkel.

Met de restart voedingskuur in combinatie met mijn #LLNbodyprogram gaan we samen voor een gezondere levensstijl en bereiken we je streefgewicht, terwijl ontdek je ook hoe je voor jouw lichaam je streefgewicht kan behouden!
Met dit programma ben ik ondertussen al meer dan 10kg afgevallen en weet ik perfect hoe ik mijn gewicht kan behouden!
Meer info: https://www.ellenvandamme.be/pages/llnbodyprogram

Voeding is zo belangrijk voor ons lichaam, de juiste voeding doet ons niet alleen een paar kilo afvallen en strakker worden, het zorgt er ook voor dat we ons beter voelen, en onze huid heeft er zelfs ook deugd van! Veel huidproblemen verbeteren met de juiste keuze van voeding! Zelfs hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes type 2, onrustige darmen en slechte slaap zijn klachten die verbeteren bij de keuze van de juiste voeding! Zowel bij volwassenen als bij kinderen!

Je goed voelen, meer zelfvertrouwen en een mooie huid zijn dan ook de reden waarom ik dieper ga in mijn kennis over voeding en waarom ik jullie er wil over bijleren.

Shop online: https://www.ellenvandamme.be

Meer beauty inspiratie?
Volg mij op:
Instagram: https://www.instagram.com/ellenvandamme.be
Facebook: https://www.facebook.com/ellenvandamme.makeupstore/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/ellenvandamme/boards/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UClDWynIwTyj5zMsyqsqJtKQ?view_as=subscriber