https://bioprofile.com/rapid-fatloss

Dit zijn de 25 beste adviezen over Voeding, Mind en Levensstijl (na +13 jaar ervaring) als je wilt afvallen en een slank lijf wilt behouden


  3 replies to "25 beste Afslank adviezen over Voeding, Mind en Levensstijl (en een slank lijf behouden)"

  • Denn

   Hoi Jesse zou je misschien een video over ketogeen dieet kunnen maken?

  • Jan Doedel

   Fantastisch Jesse. Hartelijk dank!

  • Berend Smit

   Is het mogelijk om met veel groente fruit en noten eten ook spiermassa te ontwikkelen want ik weeg nu nog maar 45kilo en ik ben een man ik ben binnen een maand 4 kilo kwijt geraakt maar ben bang dat ik op deze weg geen spiermassa kan behouden of uberhoud te ontwikkelen want ik wil absoluut geen anorexia haha ik denk dat ik professionele hulp nodig heb van jou hoe zou ik contact kunnen opnemen want jij ziet er verder goed uit

Comments are closed.