30 kilo afvallen, celibaat & drugs en waarom Intermittent Fasting zelfliefde is ❤️

Hallo lieve allemaal

Leda Jansen (die je verderop in het filmpje ziet) viel 30 kilo af, maar wat nog veel mooier is dat haar lipoedeem benen (vetophoping onregelmatig verdeelt over het lichaam en wat volgens de reguliere geneeskunde onomkeerbaar is door afvallen en sporten) halveerde met 50% (oké dat is dubbelop!).
Intermittent fasting is pure zelfliefde. Je zelf op nr. 1 zetten. Daarom zeg ik ook, niets is spiritueler dan vasten met tussenpozen, omdat je eindelijk je focus verlegd van de buitenwereld naar je binnenwereld. Stop daarom een tijdje met alles wat je weghaalt bij je eigen energie; drugs, seks, snoep, stress, hard werken en alles waar je jezelf mee weghoudt bij je eigen energie en je eigen healing.

Zou je het leuk vinden om mij elke dag in je mail te hebben, bekijk dan mijn onlineprogramma

365 dagen Intermittent Fasting Online

En vind je het intiemer en fijner om samen aan de slag te gaan. Dan vind je het linkje hieronder. Ik heb vanaf 16 april weer plek voor een aantal nieuwe klanten, die ik gewoon in mijn praktijk in Badhoevedorp ontvang.

Intermittent Fasting; 1:1 coaching

Heb je vragen of opmerkingen kijk dan op https://www.mabelvandendungen.nl
Of stel je vragen hier onder het filmpje of mail mij info@mabelvandendungen.nl

Op dit youtube channel van mabel van den dungen waar ze het heeft over alles & niets. Het gaat over bewustwording business. Ze behandelt letterlijk alles: intermittent fasting, schrijven, mediteren, verlichting, netflix, muziek, boeddhisme, monica geuze, business, geld, liefde, mannen, vrouwen, coaching,

7 thoughts on “30 kilo afvallen, celibaat & drugs en waarom Intermittent Fasting zelfliefde is ❤️”

  1. Interessant Mabel.. wat doe je als je het moeilijk krijgt en bijvoorbeeld om 10.00 uur of om 21.00 uur echt iets wil eten? Waar haal je dan de kracht vandaan om het toch niet te doen? Voelt zo streng voor jezelf.

    Wanneer is het dan dat je lichaam b behoefte heeft aan iets te eten en wanneer luister je daar naar en wanneer zeg je nee, ik moet streng zijn?

  2. Geniaal. Intermittenet fastin was voor mij: LEREN DE BAAS TE ZIJN van m'n verlangens

  3. Super leuk fijn filmpje!! Intermittent fasting geeft me vrijheid. Het maakt me bewust, maakt schoon, geeft ruimte. Focus bij mezelf mag nog meer. En je filmpje inspireert me daarbij. Heel heel fijn. Ik ga weer verder met opruimen in huis! (teennagels gisteren gedaan :-)). Love project <3. Liefs!

  4. Wat een helder en inspirerend verhaal.
    Ik wordt er blij van😁

Comments are closed.

Related Post

afvallen gaat vanzelf