5 Tips om stress te verminderen – Anna Nooshin

Benieuwd naar de app van Rituals? Kijk dan hier voor meer informatie en download de app gratis: www.Rituals.com/app

Upload jouw foto met de #myrituals om kans te maken op een van de geweldige me-time pakketten. Mijn favoriete items en een betere look van deze outfit vind je ook hier: http://ootdmagazine.com/work-mode-off-relax-mode/

Deze video is gemaakt in samenwerking met Rituals 🙂
Locatie: The loft Amsterdam (entertheloft.com)

——–
Vond je deze video leuk? Steek dan je duimpjes op en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal zodat je geen video’s meer hoeft te missen!

Volg mij ook op:
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/annanooshin
TWITTER: http://www.twitter.com/annanooshin

Mijn eerste boek genaamd ‘On Top’ is vanaf 23 april verkrijgbaar in alle (online) boekhandelaren. Een musthave inspiratiegids voor iedereen die een droom wil verwezenlijken vol tips over bloggen, mode en nog veel meer! Je kunt mijn boek nu al online bestellen:
http://www.bol.com/nl/p/on-top/9200000035988876/

———-

Hoi, ik ben Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur. Ik vind het te gek om mijn persoonlijke avonturen hier met jou te kunnen delen. Iedere dinsdag en vrijdag vind je hier een video over fashion, lifestyle en beauty. Daarnaast upload ik regelmatig DIY’s, How To video’s en tutorials. Ook deel ik stijltips, Instagram tips, geef ik je carrièretips én geef ik je elke week een kijkje in mijn persoonlijke leven middels vlogs. Vergeet je niet te abonneren, zou ik super leuk vinden! Tot snel!

Gerelateerde berichten

27 gedachten over “5 Tips om stress te verminderen – Anna Nooshin

  1. Van de video zelf krijg ik al rust, alleen van de mensen in the background krijg ik stress, even moven svp 😛
    Je kan super duidelijk uitleggen, goed review over de app ook.

  2. Is dit niet de symptoom behandeling van een niet werkende maatschappij? Zo veel mensen lopen vast hierin. Zo veel mensen hebben extra hulp nodig om te kunnen (en mogen) ontspannen.. Ik ben niet tegen dit filmpje hoor! Maar misschien moeten we als maatschappij meer focussen op wat we allemaal al wél doen en dat dat super is in plaats van de werkdruk en prestatiedruk op te voeren..

  3. Lieve Anna, no hate just feedback 😉 Ik vind het irritant om mensen door je vlog te zien. Het is onrustig kijken ☺️😘

  4. Inderdaad An! Mediteren is absoluut niet zweverig. Gewoon even zitten en ontspannen. Leuk dat je het bent gaan proberen:-) xx Sanny

  5. Dit kan ik goed gebruiken ! Hoop echt dat ik je nog een keertje ontmoeten kan ' echt super leuk die positieve tijd wat je altijd hebt ! Loveyouu xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

afvallen gaat vanzelf