https://goo.gl/XunjqT – 50 gezonde voedingsmiddelen voor goedkoop en gezond eten. Met deze top 50 gezonde producten willen we mensen inspireren om gezonder te eten. Gezonde voeding kan dus wel goedkoper.

WIL JE MEER GEZONDE TIPS? https://gezondheidsgoeroe.nl

We zijn op de Haagse Markt geweest, het grootste markt van Europa, en hebben we daar veel groente en fruit gekocht.

Wat jullie in deze video te zien krijgen is niet alles wat we eten. Een gezonde voedingspatroon bestaat uit gebalanceerd eten en genoeg bouwstoffen en brandstoffen binnen te krijgen. Daarom eten we ook andere bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten.

We kopen niet altijd voedsel op de markt. We proberen zo vaak mogelijk biologisch voedsel te eten. Maar de eerste stap voor mensen die net beginnen met gezond eten is meer groente eten. De markt is een prima oplossing om voor weinig geld veel groente en fruit te kopen.

In deze shopvlog video willen we aan jou laten zien dat je voor relatief weinig geld veel groente en fruit kan kopen om gezond te eten. We vertellen ook waarom deze voedingsmiddelen over het algemeen super gezond zijn.

Wat is gezond eten? Gezond eten is voornamelijk veel groente eten en gevarieerd eten. We eten per dag tussen 500 en 700 gram aan aan groente. Je hoeft niet altijd biologische eten te kopen om gezond te leven.

Om gezond te leven is het essentieel om dagelijks voldoende groente binnen te krijgen. In groente zitten weinig kcal maar wel veel gezonde nutriënten die men nodig heeft om het lichaam gezond te houden.

Wil je snel en gezond afvallen? Dan is Afvallen met groente makkelijker en gezonder omdat groente over het algemeen weinig calorieën bevat. Groente bevat ook veel water waardoor je sneller vol zit, en nauwelijks suikers waardoor je drang naar suikers aanzienlijk minder wordt.

MEER GEZONDE TIPS? GA NAAR: https://gezondheidsgoeroe.nl

Vond je deze video leuk?
Doe en duimpje omhoog ?
& klikt op het belletje ?voor leuke updates

#########################################

GEZONDHEIDSGOEROE

▶️ Volgende video: https://goo.gl/GFvm8b
▶️ Vorige video: https://goo.gl/L8zfZk
▶️ Introductie video: https://goo.gl/QEoMU6
▶️ Eerste video: https://goo.gl/6rMhd1

#########################################

SOCIAL MEDIA

►Facebook: https://www.facebook.com/gezondheidsgoeroe/
►Instagram: https://www.instagram.com/gezondheidsgoeroe/
►Snapchat: claulau

#########################################

CONTACT
E-mail: info@gezondheidsgoeroe.nl

Waarschuwing:
Er kunnen geen rechten worden ontleent aan de informatie in deze video. Deze informatie is gebaseerd op resultaten en beweringen uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken en houdt geen rekening met diverse vormen van allergieën of ziektes.
Bepaalde voedingsmiddelen kunnen schadelijk zijn voor bepaalde mensen en de kijker is ten allen tijden verantwoordelijk voor het gebruik of niet van de producten dat op deze video verschijnen.


  3 replies to "50 GEZONDE VOEDINGSMIDDELEN ( GOEDKOOP EN GEZOND ETEN ) | Gezondheidsgoeroe"

  • Vloggen met Ellen

   Bedankt voor de tips ??

  • Zina helping dog

   Nou dit is een interessante video? ik vond gezonde? voeding altijd duur, maar met deze tips en uitleg moeten we gewoon wat gaan aanpassen en komen we er wel.

  • Gezondheidsgoeroe

   Gezonde voeding hoeft niet altijd duur te zijn. We willen aan jullie laten zien dat het mogelijk is om voor relatief weinig geld veel groente en fruit te kopen.

Comments are closed.