Nieuwe Sisley topper: afslankingsbehandeling Le Sculpteur

Ik wil graag een nieuw innovatief product voorstellen dat onze lichaamshuid verstevigt en de lichaamscontouren verfijnt. Ik zal jou ook enkele Pilates oefeningen tonen die voor nog extra versteviging zullen zorgen. Le Sculpteur van Sisley is een fluweelachtige emulsie die zowel overdag als ’s nachts efficiënt werkt op vetophopingen en een slanker silhouet geeft.

Overdag zorgt de unieke combinatie van Rozepeperolie, Caféïne en Witte Gember voor een vermindering van overtollig vet en voor een versteviging van de huid. ’S Nachts zorgt Le Sculpteur voor een vermindering van cellulitis. Resultaat: een huid die veel gladder aanvoelt!

Hoe gebruik je dit product? Breng Le Sculpteur ’s morgens en ’s avonds aan op de gewenste zones: dijen, billen, buik, armen en masseer het in totdat het volledig is opgenomen.

Naast het gebruik van dit doeltreffend lichaamsproduct is het natuurlijk belangrijk om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Zelf doe ik 2x per week pilatesoefeningen om mijn lichaam fit te houden. Ik toon jullie nu enkele oefeningen die onze typische probleemzones aanpakken: buik, billen en armen.

Le Sculpteur kan je verkrijgen in onze winkels en op de webshop: https://parfumeriesgutmann.be/producten/le_sculpteur/

Op zoek naar heerlijke parfums, huidverzorging en/of prachtige make-up producten? Neem een kijkje op https://www.parfumerie-gutmann.be/

Volg ons op Facebook: http://facebook.com/parfumeriesgutmann/
Volg ons op Instagram: http://instagram.com/parfumeriesgutmann/