Het Corona virus is onder ons. Er is een ware Corona Crisis uitgebroken. We zitten allemaal in thuisisolatie en willen toch gezond leven of in elk geval gezonder worden. Niet zieker!

Ik help je in deze aflevering met de vragen hoe krijg ik motivatie om mijn leven gelukkig te maken? Hoe ontwikkel je persoonlijk leiderschap en hoe haal ik doelen? Zoals mijn eigen doel om af te vallen. Met het keto dieet. Ofwel Ketogeen dieet. Maar wat is een keto dieet dan precies? En hoe werkt het ketodieet? Is het zo makkelijk als ze zeggen, zeker in combinatie met intermittent fasten? En hoe werken die ketonen dan eigenlijk? Het antwoord geef ik je in deze video!

Maar ook hoe je een koolhydraten arm dieet kunt combineren met de vraag hoe bouw ik hardlopen op? van 5km naar 10km. Je zult motivatie en inspiratie opdoen om fitness op te pakken of een personal trainer in te schakelen!

Wat is geluk? Wat maakt je gelukkig? Kijk de Zondag op Maandag show, elke maandag 15.30 een nieuwe aflevering!

Vlog #1 is hier. Bloemkoolpizza? Really? Ja!

Check het!

Volg me op instagram @maurice_zondag


  2 replies to "Afvallen en sporten tijdens Corona Virus gevaarlijk? Keto dieet – Vlog #1"

  • Maurice Zondag

   In deze allereerste aflevering neem ik je mee in mijn week die ik startte met het keto dieet. Maar hoe werkt dat nou, als je ook nog eens in isolatie zit tijdens de Corona crisis? Laat hieronder weten in de comments hoe dat voor jou werkt!

  • Bolleke Sjafkkeuuyyuu

   Eyo, goede video man. Hoe gaat het met de ketose nu?

Comments are closed.