"Burnout zien als een natuurlijke ingebouwde noodrem" interview voor INSAD2017 met Annita Rogier

Voor de ‘International Stress Awareness Day’ van dit jaar hebben, Tom Meyers en Danielle Sax – ISMA leden uit België – hebben interviews verzameld van inspirerende experts over de hele wereld die willen spreken over stress.

Elke spreker deelt zijn uniek persoonlijk verhaal, ervaring of expertise over het onderwerp stress. De inzichten die u hieruit wint, zal u inspireren voor het leven en u een breed scala aan ideeën geven over hoe u beter met stress kan omgaan.

In deze video interviewt Tom Annita Rogier (BE-NL):

​​Drs. Annita Rogier is Register Psycholoog Arbeid en Organisatie NIP en heeft de afgelopen 24 jaar effectief meer dan 12.000 loopbaan- en stress en burn-out gesprekken gevoerd en mensen gecoacht met werk-gerelateerde stressklachten en burn-out en organisaties geadviseerd over het verlagen van werkdruk.

​Ze schreef een programma voor re-integratie na overspannenheid en burnout: “Weer aan het werk – weerbaar aan het werk” (1996), spreekt op congressen over werkdruk en stress en is de auteur van de bestseller ‘Handboek Coachen by Stress en Burnout.’

Info

Guest: http://www.annitarogier.com

Host: http://www.tommeyers.eu

ISMA: http://www.isma.org.uk

INSAD: http://www.insad2017.com

#INSAD2017
#internationalstressawarenessday2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.