In deze video geef ik je tips en trucs over My Fitness Pal. Hoe kan je op een goede manier calorieën berekenen en voeding bijhouden? Dit helpt je bij gezond leven en afvallen. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita

Meer how to’s: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zpqv_iSInAuN3oC8CPv9mM
Recepten: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3yPXr6lia43SDZuaWrKD8_H

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  30 replies to "Calorieën berekenen en voeding bijhouden met My Fitness Pal // OPTIMAVITA"

  • Marjolein harthoorn

   Hey Marloes wat een leerzame video weer bedankt heb er veel aan gehad

  • Diana Fit

   Erg handige tips!

  • Stephanie Rijnders

   Wat zit je haar mooi? kan je je haar routine opnemen wat je gebruikt enz

  • Petra van der Weide

   Fijn deze uitleg… ik had mn instellingen op een halve kilo staan en heb m nu aangepast… al moet ik zeggen dat ik dan wel meer "mag" eten en daar denk ik geen behoefte aan zal hebben… want soms voel ik nu al niet dat "honger" gevoel. Maar goed ga t proberen… Tis idd een indicatie maar geeft wel inzicht en bewustwording. Je maakt dan wel minder gauw een ongezonder keuze. Bedankt!!

  • laviniah79

   Pas toen je uitleg gaf over de scanner en je de opmerking gaf over je broek….toen pas zag ik Olaf hhahahah

  • Lian Zoer

   Bedankt voor je fijne tips ? Het feit dat je jou advies niet zo ‘streng’ maakt zorgt er bij mij voor dat ik gezond leven helemaal niet zo moeilijk vind. Ik moet alleen nog wat meer bewegen, maar dat gaat ook goed komen. Thx ?
   Groetjes aan Olaf ☃️?

  • Gerda Schoorstra

   Ik ben heel erg benieuwd wat jij van koolhydraat arm/beperkt eten vindt ?

  • Beauty shine

   Vind je haar zo veel mooier

  • Fleur Lambregts

   Wat een fijne video. Ik gebruik het nu en zie dat ik sneller te weinig dan teveel eet, terwijl ik altijd denk dat ik teveel eet. Heel blij met deze nieuwe handvatten!

  • Nassira

   Ik vind cronometer heel fijn. De micros worden heel goed gemeten en ik synchroniseer hem met google fit

  • Suzan van Zeijl

   Bedankt voor je video! Erg leuk! Zelf gebruik ik alleen FatSecret. En daarvoor toen ik nog niet wist dat er makkelijke apps bestonden schreef ik per dag alles in een schrift op….app vind ik nu wel makkelijker!

  • chillozz1

   Vraagje hoe kun je het gewicht aanpassen… Ik kan bijvoorbeeld mijn bakje cruesli wat ik meestal rond de 170 gram heb (excl. Melk), maar ik kan dus niet mijn afgewogen aantal gram zelf invoeren dus dan zou ik 1gram moeten doen en 170 porties invoeren…. Dat is een beetje raar toch…

   Verder jammer dat ik mijn TomTom spark 3 niet met deze app kan connecten. De hele TomTom reeks staat er niet tussen.

   Bedankt voor de info marloes.ik ben nu net een week met deze app bezig dus deze video kwam perfect uit

  • Cynthia Grotens

   Super nuttige video!

  • Irma Bielfeldt

   Olaffffff! Finally back again!

  • Em Em

   Mfp is echt mijn lievelings app! Ik heb nu bijna 1260 dagen achter elkaar ingelogd? bedankt voor deze video Marloes!

  • Marion Zwart

   Marloes leuke video, maar Lifesum vind ik zelf nog overzichtelijker. Zoveel mensen, zoveel wensen en meningen maar bedankt voor al je informatie ??

  • Masha Peek

   Niet inhoudelijk over de app, maar MFP is van Under Armour en als je akkoord gaat met de voorwaarden mogen ze jouw gegevens gebruiken voor derden. Op het gebied van privacy is deze app niet zo fijn. Er zijn calorieën apps die hier wel zorgvuldig mee om gaan. Verder erg voorstander van deze apps mits je ‘m goed gebruikt. Heeft mij heel veel inzicht gegeven over waar het probleem voor mij was.

  • Kim v Vliet

   Olafje ?

  • J sbt

   Ik heb mijn dagelijkse caloriebehoefte ingevoerd in Myfitnesspal. Moet ik de calorieën ophogen als ik gesport heb? Of pas je dit niet aan?

  • Yomna

   ik heb de app vandaag geinstalleerd 🙂

  • Evelien Bargeman

   Leuke video weer. Volgens mij heb jij half nog niet door hoeveel mensen jij helpt en inspireert met jouw vlogs,blogs en video,s. ? Ook vooral omdat jij voorzichtig bent met wat je doet en zegt ivm doorslaan/eetstoornissen.

  • Marjolein Gielis

   je kan wel zien hoeveel eiwit, KH of vet je per maaltijd hebt door bij voedingsstoffen op "eiwit" of "KH" te klikken 🙂 dan kom je op een diagram met de eiwtiiten per ontbijt, lunchetc

  • esra van oosterhout

   Zoveel mensen vragen hoe mfp werkt. Vanaf nu krijgen ze lekker deze video onder hun neus?? scheelt mij typwerk ??

  • Mayo H

   Hij geeft wel aan dat je op de weegschaal moet gaan staan helaas… ik was niks afgevallen na 2 maanden. maar misschien zijn het spieren 🙂

  • Nienke Bun

   Hi Marloes, je vertelt wel vaker dat suikervrije producten vaak wel veel zoetstoffen bevatten. Kan je misschien uitleggen wat suiker voor effect heeft in je lichaam en wat voor effect zoetstoffen? En ik vroeg me ook nog af hoe 'gezond/ongezond' crème fraîche eigenlijk is en of je daar anders misschien een goede vervanger voor hebt (met soortgelijke smaak). Dankjewel alvast!

  • Anne van den Eijnden - van Dijk

   Ik gebruik mijn eetmeter helemaal top!?

  • Kathleen Jansen van Rosendaal

   wat is t verschil tussen calorieën en macro's?

  • Mariska

   Garmin en mfp werken al tijdje slecht samen. Even ter aanvulling

  • Marije

   Ik vind de fitatu heel fijn. Die geeft namelijk wel de eiwitten/vetten/koolhydraten bij de maaltijden en producten.

  • alie schipper

   Ik gebruik zelf de eetmeter van voedingscentrum, vindt het een stuk makkelijker

Comments are closed.