Ik geef je tien eerlijke tips over cellulitis verminderen en/of voorkomen. Producten, methodes en oefeningen die echt helpen. Ook vertel ik je meer over dit probleem.

Meer how to’s: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zpqv_iSInAuN3oC8CPv9mM

Vlogs: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zFOF2upv6W_jVV9JkT9Wg_

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  12 replies to "Cellulitus Verminderen – 10 Eerlijke Tips die ECHT werken!"

  • Anneliza Kersbergen

   Toch nog even deze video gekeken 🙂 als cellulite echt door hormonen komen, op welke manier krijg je je hormonen dan precies weer in balans?

  • P.flexbox Achternaam
  • jackue lafond

   Hii ik ben 15 en doe aan fitness en eet super gezond maar ik blijf die putjes zien in mn billspier

  • Hartini van Rijssel

   Superleuke vid. Bedankt!!!
   Minder vet, goede doorbloeding, huid verstevigen, hormonen in balans.
   Dus gezond eten, veel bewegen, minder zout/alcohol/cafeïne, veel (bruisend) water en groene of kruidenthee drinken, anti-oxidanten eten, niet roken, check je medicaties in overleg met arts, cellulite plekken masseren, verminderen stress, voldoende slaap. (Evt. spray tan of glanzende lotion gebruiken.)

  • Helen Terpstra

   Diepvries groente ook?

  • Kimberly.s

   80 procent van me billen .. ik ben nu 4 weken
   Mijn voeding aan gepast door diëtist en sport . Hopelijk wat resultaat

  • Patriciaa _

   Informatieve video! 🙂

  • Brave DutchMan

   Hi Marloes, wat maak jij ontzettend veel goede, interessante, deskundige video's. Een genot om te bekijken! Over het onderwerp cellulite bij vrouwen wil ik als man nog het volgende opmerken. Persoonlijk vind ik een matige vorm van cellulite bij een vrouw juist extra aantrekkelijk. Groetjes, BD

  • Altijd Sanshine

   Hele fijne tips! Dankjewel! Ik ga weer dagelijks smeren en meer bewegen 😉 Thanks! Ook voor je heerlijke positiviteit 💛

  • Dilana live

   ik zwem 2 keer peer week wedstrijd zwemmen en waterpolo is dat erg het is 40 minuten en maandag 1 uur en dans 1 uur val ik denk je af

  • Anouk Hopstaken

   Hoe kijk je aan tegen afvallen en borstvoeding. Ben 7 weken geleden bevallen en na 3 bevallingen in 4 jaar tijd en me lichaam is helemaal veranderd. wil gezonder gaan eten en drinken en meer bewegen kan dit kwaad met de borstvoeding ?

  • Jen ஐ III

   Goede dag Marloes.
   Ik heb geen last van cellulitis of soord bobbeltjes op my huid, door een zware hersenoperatie voor my epilepsie aanvallen heb ik jaren last van soord schuren in my huid. Ik weet niet hoe dat wordt genoemd maar door de operatie moest ik een half jaar lang in bed blijven liggen en rustig by komen met het genezen. enja doordat ik een half jaar lang niet in beweging was ben ik veel aangekomen en heb ik nou ook meer last van soort schuren in my huid. dus my vraag is hoe kom je daar vanaf?
   Ik ben wel veel in beweging via my werk. werk in een Groenvoorziening int groen en sta 4dagen 8uren te werken.
   en ik kan je vertellen dat ik redelijk veel water drink. omdat ik ook veel problemen heb met het drukken opde wc
   enja wat ik boven al had beschreven is dat ik ook epilepsie aanvallen heb waardoor ik dagelijks veel medicijnen moet nemen (12 pillen per dag moet innemen over de dag verdeelt) en waar ik ook nooit mee kan stoppen.
   vriendelijk groetjes uit Raamsdonksveer.

Comments are closed.