Ik ga je laten zien wat er mentaal en fysiek met mij gebeurt als ik een maand lang niets ongezonds eet. Het leek me toepasselijk met alle goede voornemens nu. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita

Verantwoord gezond leven? Mijn online programma: https://cursus.optimavita.nl/
De sportarts waar ik ben geweest: https://www.martiniziekenhuis.nl/sportgeneeskunde

Meer challenges: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3z-P2sVxiUhKGLnzmFyHPDO
What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Mijn Producten*
– Under Armour broek: https://bit.ly/2Es9lyP
– Epileerapparaat: https://bit.ly/2NlwrrI
– Stoffen fitnesselastieken: https://bit.ly/2yiZsAC
– Dunnere fitnesselastieken: https://bit.ly/2zdgEYH
– Fitnesselastieken met handvat: https://bit.ly/3bIysbn
– Stofzuiger: https://bit.ly/2Ux1Qvu
– E-reader: https://bit.ly/3cKJihX
– Fohnborstel: https://bit.ly/36fZIiv
– Mijn camera: https://bit.ly/3b0FkRP
– Fitbit versa 2: https://bit.ly/3a4JwPd
– Fitbit versa 2 bandje: https://bit.ly/3bdgYUS
– De zeven zussen boeken: https://bit.ly/2K3lysV
– Het programma waarin ik edit: https://bit.ly/3b70az9
– Mijn laptop: https://bit.ly/2V69ihP

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita

*Dit kunnen affiliate linkjes zijn. Als jij op mijn linkje klikt en daarna iets bestelt op de website, krijg ik een klein deel daarvan. Voor jou blijft de prijs uiteraard gewoon gelijk! Je helpt me hier dus ontzettend mee :).

Deze video bevat geen betaalde samenwerkingen.


  18 replies to "Challenge: Een maand geen snacks, snoep, koek en frisdrank //OPTIMAVITA"

  • Lisa de Bruin

   Ik vind het wel fijn om te weten dat er zo weinig verschil tussen zat en dat je normaal gesproken dus wel gewoon chocolaatje of iets anders lekkers eet. Ik heb zo gejojoot van alles of niks dat ik het mega moeilijk vind om weer "normaal" te gaan eten. Heb wel besloten om m'n weegschaal de deur uit te gooien.

  • Esther X

   Precies een jaar geleden ook gedaan samen met m'n broer, zus en moeder, dus dat was een stok achter de deur. Maar doe dat nooit meer haha. Ik snoep al niet veel, en zoete dranken ook niet echt. Maar af en toe 3 x pm ofzo een Cola dat heb ik echt gemist. Ik strafte mijzelf echt, en dat was niet meer leuk haha. Maar was wel leuk om te proberen, was ook wel gelukt hoor. En daarna heb je toch minder gravings, dus dat is echt wel goed als je normaal een echte snoeperd bent.

  • Holly Karagianni

   Totaal niet interessant deze meting bij jou, je leeft beheerst en die drie blokjes chocolade die jij weglaat in de week gaan geen significante verschillen opleveren. Leuk voor jezelf om zoiets te doen. Maar totaal niet interessant voor de kijker. Als je het mij vraagt dan hé?

  • moniquezwinkels1

   Ik zou "lekkere dingen" en "ongezonde dingen" niet een op een met elkaar associëren. Er zijn veel gezonde dingen die lekker zijn en ongezonde dingen die niet lekker zijn. Ik vind een navelsinaasappel bijvoorbeeld super lekker. Terwijl ik donut echt helemaal niet lekker vind. Ik zou het eten van een navelsinaasappel ook als een verwenmomentje zien. Een waarbij je je naderhand nog even gelukkig of zelfs gelukkiger voelt. Geen schuldgevoel maar het bevredigende gevoel dat je goed voor jezelf hebt gezorgd.

  • littel ly

   Je kon als avond snack tortilla’s komen die bakken tot chips is nog steeds gezond en dan advocado er op is meschien een leuk idee voor als je iets gezond maar ook een snack wilt proberen

  • {RK}Alex

   Maar je mag wel gekookte ei eten toch? gewoon zonder olie enzo?

  • Sura Kylani

   Erna is veel mooier je buik omtrek is prachtig en je bovenbenen Marloes!

  • Danielle Kastermans

   Wat een leuke video met een goede boodschap aan het eind!!

  • lana17lana

   Als ander drankje had je eventueel ook bevroren fruit ofzo in je water kunnen doen, als afwisseling van smaken!

  • Bregje Carolisabeth

   Ik dacht dat je kan 'afkicken' van suiker? Dat als je het even niet neemt je er ook minder trek in hebt. Ik vast af en toe van 9u savonds tot ongeveer 12u in de middag, en dan merk ik dat ik geen cravings heb tot ik dus weer ga eten🤣.. Respect dat je dit gewoon volhoud!

  • Laura Snoeren

   Knap van je!!! Ik was denk ik bij de bonbons wel gezwicht…. Hoe Sven en jouw vader daarop reageren, moest ik even hardop om lachen. Zo zou dat bij ons ook gaan!

  • marijkeensimon

   Hele goede video! Dit is wat ik ook altijd zeg tegen mijn cliënten. Balans in je voeding. Anders krijg je dat roze olifant effect. En dat stukje van je vader die een bon bon at🤤. Zelf ben ik lactose intolerant en mis ik dat enorm!! Dat gevoel wat jij had herken ik zooo!!

  • Lynn Bruins

   Oh wat knap en zo herkenbaar, haha. Maar wat fantastisch dat je op deze manier bewijst dat het niet werk, ook al was de struggle real. Thanks voor deze fijne boodschap, Marloes!💕

  • Lieneke Dam

   Hoi Marloes!! Wat ik even wil zeggen: wat lijk jij op je vader!! Ik zag hem voorbij komen toen hij een chocolaatje ging proeven en wow! Trouwens, wat weer een leuke vlog!

  • Suzanne Laban

   Wat tof dat je deze video hebt gemaakt. Niet alleen maar roepen in je video's dat genietmomentjes erbij horen maar het ook nog bewijzen. Hoe gaaf dat je zo een hoop mensen inspireert.

  • Color Addict

   Superleuke video, heel interessant ook !

  • Anique Rast

   Super leuke aflevering weer. De lidl heeft gezonde dingen in de aanbieding zou je die willen testen?😃

  • irene elbertsen

   Op mijn verjaardag was je bezoek aan de sportarts!!!

Comments are closed.