Sven en ik beantwoorden jullie vragen over onze relatie! Onder andere over kinderen en ruzies. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita We doen ook twee opdrachten, we kiezen elkaars mooiste en lelijkste kleding items en we kijken wie het langst de handstand volhoudt.

De eerdere Q&A: https://www.youtube.com/watch?v=gaELuCoQDSk

Meer persoonlijke video’s: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zFOF2upv6W_jVV9JkT9Wg_
What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  25 replies to "Couple Q&A met Sven – Irritaties, Kinderen en Handstand // OPTIMAVITA"

  • Willianne Kramer

   Hij lijkt wel een dominee met de spencer 🤣

  • Sandra Corrada

   Super❤️❤️❤️❤️

  • 10 10

   jullie zijn zo lief samen!!

  • Raam Deko

   Jullie zijn leuk, en ik ga abboneren op je kanaal!

  • Rianne van Soelen

   Wij gaan 18-7 trouwen, op de dag dat we 5 jaar samen zijn! Wij hebben geen kinderwens.

  • Monique Broeders

   😀😀😀🤗🤩😘😍

  • Monique Broeders

   Wat Sven er supergrappig uit met zijn kapsel. Staat super ipv kaal! Ook hij bloost en die sproetjes.. oja en samen zijn jullie een supermooi stel

  • Wendy B

   👍🏻 voor Sven zijn you tube kanaal!!!

  • Michel vb

   Beste Fitnessfans!

   Zouden jullie mij 2 minuutjes willen helpen door deze enquête in te vullen?

   Ik ben aan het afstuderen op het Saxion in Enschede en doe onderzoek naar 'fitgirls en fitboys'. De enquête is niet leeftijdsgebonden, dus iedereen kan helpen. Het is volledig anoniem. Je doet mij er een erg groot plezier mee. Laat gerust weten wat Marloes voor jou heeft betekend. Alvast bedankt 😊!

   https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6ofcErC8fa1b4i1

  • Lidia van der Klei

   Wat open zijn jullie en in het bijzonder over of jullie een kinderwens hebben. Het is heel herkenbaar wat jullie zeiden over het feit dat de buiten wereld wil weten wat de reden is, als je (nog) geen kinderwens hebt.

  • Romy ML

   Waar geeft Sven golfles? Ik zou graag wat lessen willen nemen. Ik heb m’n baanpermissie al.

  • Romy ML

   Aaaah wat zijn jullie cute samen! ❤️

  • Ingrid S

   Wat voor opleiding doet Sven?

  • chan elize

   Wat zijn jullie toch een leuk stel…. zo lekker puur jullie zelf….

  • Beauty By Vosje

   Wat zijn jullie toch een leuk koppel!!!

  • Joyce Van Meeuwen

   Lieve Marloes wat een leuke vlog en wat leuk ook hoe enthousiast sven mee doet! Oh en trouwens, deze zij vlecht vind ik je dus echt heel leuk staan! Liefs en mooi weekend voor jullie 😘

  • reisner38

   Nog even en, dan is het de mooiste dag van jullie leven!Dit was niet op rijm bedoelt hoor.

  • Cactusje123

   Jullie lijken me super leuke ouders.. maar kan me goed voorstellen dat je keuze ook nee kan zijn. Mijn vriend heeft het ook lang niet geweten en hij neigde altijd naar nee. Inmiddels is hij helemaal omgetwist van gedachte haha, ik wist al vroeg dat ik het zeker wel wilde. Maar zo een keuze maak je samen! En absoluut niet vreemd als jullie het niet zouden willen, dit kan zeker een bewuste keuze zijn!

  • Aukje van De Camp

   Hej ik heb een vraagje ik las vandaag op het internet dat er een "wetenschappelijke" pleister is genaamd catch me patch me en dat je daar super snel zou van afvallen en dat je darmen er van schoon worden kan dat echt en heb je dit zelf ookal gelezen zou dit werken of niet heb veel recensies gezien die postief waren en ook grafieken en tabellen die aan gaven dat het waar was het heet de catch me patch me pleister

  • Kim Beek

   Sven en jij zijn zo leuk samen !🙏🏻

  • femke

   2:20 TERUG naar zuid Afrika??

  • Kim Beek

   Je T-shirtje ❤️🙏🏻 waar is die van ?

  • Rowena Bos

   Kinderen neemt?? Kinderen krijgen. Niks is vanzelfsprekend in het leven ben ik helaas achter gekomen. Ook kun je niet 100% zekerheid/stabiliteit geven aan een kind. Kijk maar naar mij. Op mijn 27e een kind gekregen. En 9 maanden later kreeg ik kanker. Je verliest je baan bv. Nou lijkt me dat als diëtiste wel meevallen. Dat gaat altijd wel door. Maar goed, inmiddels 8 jaar schoon. 2 gezonde kids inmiddels. Helemaal leuk. Ik wil jullie een onwijs toffe dag wensen 8 juni. En wat gaaf, Bali. Geniet ervan! Staat ook op mijn bucketlist. Mijn huwelijksreis ging naar de Dominicaanse Republiek. 🙂 Leuk filmpje jongens. Jullie moeten vaker samen vloggen.

  • Nicole B

   Texel is geweldig! 😍

  • Marion Kuipers

   Lekkere spontane video van jullie 2… mogen jullie het echt wel vaker doen… ennn… Marloes… jij hebt het volgende mij super getroffen met je toekomstige man Sven😉😉😉😁😁😁

Comments are closed.