http://www.fitness-en-lifestyle.nl/90-Dagen-Transformatie.html

Wanneer het openbaar is, moet ik er verantwoording voor afleggen. Ik bedoel de druk is groter, want iedereen kijkt mee, dus ik moet wel presteren. Ik heb niet 1 stok, maar misschien wel 100 stokken achter de deur zo. šŸ™‚

Onderzoeken hebben ook aangetoond dat mensen die bijvoorbeeld een alcohol of drugs verslaving hebben er sneller en definitever van af komen, als ze hun doelen en intenties publiekelijk kenbaar maken of delen met een handjevol mensen, waar ze tegenop kijken.
En dat wil niet zeggen dat je al je vuile was buiten hoeft te hangen, ik bedoel, ik heb ook niet alle ins en outs gedeeld met jou, maar ik zeg je wel eerlijk dat ik echt uit een soort depressie moet gaan komen en daarom dat ik dit doe.

Ik weet dat veel mensen veel waarde hechten aan hun privacy en hun Facebook accounts sinds gisteren hebben afgesloten en als jij iemand bent, die niet publiekelijk en openbaar zijn issues wilt delen met het doel jouw issues op te lossen, zoek dan 5 mensen waar je veel respect en waardering voor hebt en vertel hun wat jij de komende 90 dagen gaat doen om jouw situatie te veranderen.
Het helpt en werkt echt als je mensen om je heen hebt waar je verantwoording aan af kunt leggen over je voortgang, want deze zelfde mensen kunnen je weer op de been helpen en houden, wanneer je het moeilijk hebt.

Veel mensen hebben weer goede voornemens geworden en veel van die mensen zullen het bij voornemens houden, als ze niet dagelijks actie blijven nemen.

Maar dit is voor mij geen voornemen, ik ben iets kwijtgeraakt, wat ik weer terug wil. Dit is een doelbewuste actieplan om over 90 dagen weer een gezond levenspatroon te hebben. En die 5 kilo spiermassa is leuk, maar niet het belangrijkste. Het is wie ik wordt in het proces en de gewoontes, die ik mijzelf aanleer, die van toegevoegde waarde zijn. Misschien win ik wel helemaal geen spiermassa of veel meer dan 5 kilo, who knows!? Het doel is er om mij in beweging te krijgen en mij actie te laten nemen, uit mijn huidige situatie in mijn gewenste situatie. Het nemen van actie richting het doel, is belangrijker dan het behalen van het doel zelf. Maar ik neem dan wel aan dat je ook echt actie neemt en niet een doel stelt en vervolgens achterover gaat hangen.

En dit kun je toepassen op verschillende gebieden van je leven, denk aan jouw gezondheid; misschien wil je stoppen met roken of een andere verslaving die je hebt. Misschien wil je een paar kilo’s kwijtraken, wat een hele populaire is :). Of misschien wil jij gewoon gezonder en fitter worden en lekkerder in jouw vel zitten.

Maar denk ook aan jouw relaties, misschien ben je wel de passie en intimiteit verloren in je huwelijk of je relatie? Vraag jezelf af, wat is 1 ding dat jij elke dag zou kunnen doen om meer intimiteit en passie in je huwelijk en relatie te ervaren!?

Of misschien heb je het financieel moeilijk? Wat kun jij de komende 90 dagen elke dag doen, zodat jij het over 90 dagen financieel beter hebt? Het kan zijn dat je wegen moet gaan vinden om meer inkomen te creƫren, maar het kan ook zijn dat je gewoon meer discipline moet gaan creƫren om minder uit te geven!?

Weet je! Vandaag is dag 2 van mijn fitness challenge en ik zeg je eerlijk, ik heb nog niks veranderd. Ik heb gisteren over de hele dag pannekoeken gegeten en chocomel gedronken, niet bepaald een gezond eetpatroon dus. Ook heb ik niks aan lichaamsbeweging gedaan, behalve een paar keer de trap op en af in huis.

En ik zeg je eerlijk! Ik had echt nooit gedacht dat ik ooit in een situatie zou verkeren, waar ik nu in zit! Ik had nooit gedacht dat ik depressief kon raken! Klinkt misschien raar, maar ik heb dit echt niet zien aankomen.

http://fitness-en-lifestyle.nl