Hoi ik ben Kim van kimmies keuken,

Ik maak koolhydraatarme gerechten en geef daarbij informatie over het ketogeen (keto) dieet. Omdat ik zelf het ketogeen (keto) dieet volg en ik mijn ervaringen en gerechten wilde delen heb ik dit kanaal opgezet. Ik hoop hiermee mensen te inspireren en te helpen met het beginnen of het volhouden van deze levensstijl.

volg mij ook op:
twitter: https://twitter.com/KeukenKimmies
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Kimmieskeuken/
Instagram: @kimmies_keuken
pintrest: https://www.pinterest.com/kimwekdam/

Abonneren is gratis.

voor samenwerking kun je mij mailen: kwekdam1@gmail.com

Tag: koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij, paleo, koolhydraatrme recepten, koolhydraatbeperkte, receptenpaleo, receptenkoolhydraatbeperkt, Koolhydraatarm dagmenu, Kimmies keuken, Kim’s creaties, suikervrij leven, zonder suiker, what i eat in a day, jesse van der velde, suikervrije recepten, gezond eten, van xl naar s, het geheim van slanke mensen, koolhydraatarm dieet, koolhydraatarm eten, koolhydraatbeperkte recepten, koolhydraatarme recepten,koolhydraatbeperkt menu,koolhydraatbeperkt dagmenu, koolhydraatarm menu, paleo diet, weight loss, keto diet


  3 replies to "Dagmenu 5 | koolhydraatarm | Keto"

  • Kimmies keuken

   Als je toch trek krijgt dan kun je gerust een blokje kaas of iets anders koolhydraatarm eten, en wil je wat meer koolhydraten eten zou je het beste wat meer groente toe kunnen voegen.
   Drink voldoende minimaal 2 liter. Koffie, thee en water zijn koolhydraatarm.

  • Edwin Heiwegen

   Dat ziet er goed uit !

  • B LIFE

   Ziet er terug goed uit , behalve advocado dat is mij ding niet

Comments are closed.