In deze vlog vertel ik over onze nieuwe sportschool. Ook ga ik een dag naar een speelpark met vrienden en vraag ik me af of eikels zeer doen. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita

Meer vlogs: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zFOF2upv6W_jVV9JkT9Wg_
What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  23 replies to "De naam 'Optimavita' & Mysterie… – Vlog #184 // OPTIMAVITA"

  • Esther Woudstra

   Lieve marloes leuke vlog
   Hoeveel kwark en hoeveel granola doe je er in
   En hoeveel havermout bessen en ander spul doe je in je havermout doe je het dan met melk of water ?
   Sterkte met sven ik hoop dat die wat beter wordt
   Lieve gr

  • stANNeke Van Dyck

   Ovendingetjes in de oven??? 😂

  • Iris Mulder

   Hoi Marloes! Wat een leuke video weer 🙂 Je vroeg om misschien ideeën voor een nieuwe vlog. Ik ben altijd benieuwd naar je werkdagen 🙂

  • simone borgonjen

   Je oplader net zo’n mysterie als de wasverzachter

  • Mascha Vermeulen

   Je favo shops voor sportkleding.
   Hardlooptips (om sneller te worden bv)
   Alles wat goed is om te eten rondom hardlopen/krachttraining (liefst allebei)
   Tips om minder suiker te eten (puur eten, want suikers drinken is iets anders)

  • Thamar

   Ik kan je vertellen dat het niet echt een lekker gevoel is als eikels op je hoofd vallen 🤪. Met de hond uitlaten ontkom je er bij ons bijna niet aan.🙈

  • karin van haaften

   hoi. ik ben zelf fan van bootcamp. Ik vind dit ook echt iets voor jou omdat jij van verschillende sporten houdt. Misschien een bootcamp video. Of dat jij andere sporten gaat uitproberen die je nu doet optima sporten.

  • M E

   Hee Marloes, gezellige video weer! Zou je een keer willen uitleggen hoe je ervoor kan zorgen dat je (spier)spanning op je nek verminderd tijdens bijvoorbeeld buikspieroefeningen?

  • Foochichi Jin Jja

   Gisteren de vlog bekeken, vandaag een eikel op Mn hoofd gevallen!! Hahaha ik dacht laat meteen even weten hoe t voelde.. niet heel pijnlijk, klein tikje, tis meer de schrik die het m doet 😂🤪 weten we dat ook weer! Ik dacht serieus nog hmmm hoe zou dat voelen idd.

  • Saskia van de Ven - Vink

   ja, nu gaat iedereen jouw allereerste video kijken natuurlijk…. 😉

  • Tyeisha Musters

   Hi, misschien een ideetje om een soort sportschool-starters video op te nemen. Ik ben sportschool leek, sport altijd thuis, en het feit dat ik niet weet hoe of wat is voor mij nogal een barriere om niet naar de sportshool te gaan😁

  • Christaa -

   Wat leuk dat je in Nienoord was! Heb er jarenlang vrijwilligers werk gedaan.

  • Nynke de Graaf

   Ik vind recept video's altijd leuk net als shoplogs. Maar eigenlijk vind ik je video's sowieso leuk. Ik heb iets minder met de work out video's maar die kan ik gewoon overslaan en soms kijk ik ze toch gewon omdat je zo lekker enthousiast 🤩 bent. Een dagje weg video of roadtrip met Sven lijkt me ook leuk.

  • Wendy Ver

   Zumba workout, zou leuk zijn.

  • Annemarie Bielen

   HALLO MARLOES HOE MAAK JE DE GEMBER THEE ……EN KWARK IS DAT PLATTE KAAS GR SUUUUUUPER DE VLOGS

  • Eline Nijboer

   Misschien een video over gezonde levensstijlen? Wij zien natuurlijk vaak die van jou voorbij komen, maar je kan ook koolhydraat beperkt of arm leven of vegetarisch of als flexitarier. Waar zitten voor en nadelen aan vast?
   En shoplogs zijn altijd leuk! Zeker die met sport te maken hebben. Oh misschien dan direct een video over simpele attributen voor thuis je goedkoop ergens kan krijgen met bijpassende oefening? Kettlebal, gewichtjes, gymball. Noem maar op

  • Benjamin Tros

   Ik heb zeker wel een onderwerp voor 'nieuwe' video's… het veganisme/plantaardig eten.
   Aangezien ik sinds dit jaar vegan ben geworden.
   Ik weet er zelf al heel veel van en leer dagelijks/geregeld wel wat nieuws.
   Dus sowieso dan voor alle veganisten en beginnelingen.

  • Janneke de Wit

   Super leuke vlog! Love it! En je verdient die 100 k volgers…meer dan dat zelfs! Veel liefs xxx

  • Sandy Boender

   Video-ideetje: een hele dag alles maar in 1 kleur eten, zoals alles groen, geel of wit?

  • Regine Poulina

   Ja leuk Marloes Samen met Swen Salsa dansen. leuk toch.😺😸😹

  • Joyce Van Meeuwen

   Leuke vlog weer! Mischien leuk om x toogotoogo app in een video te testen, of weer een proefvideo ofzo? 😘

  • Lenny Voogt

   Ik dacht eerst dat Optimavita van Optima(al) vita(al) was. Mooie uitleg!

  • Lisa Raaphorst

   What I eat in a day as an vegan!

Comments are closed.