Als je Doodles maakt of tekent, dan helpt dat je om beter informatie te onthouden. Ja echt! Wetenschappelijk onderzoek toont dat aan. Maar ja, hoe werkt dat Doodle dan? Hoe teken je een Doodlen? Moet je daar over nadenken of gaat dat vanzelf? Leer het in deze video.

Deze video is onderdeel van de mini-training: Tekenen voor thuiswerkers.

Credits
Muziek: Salamanca – Sarah, the Illstrumentalist
Epidemic Sound: https://bit.ly/2Myf9XT


  3 replies to "Doodlen, hoe doe je dat?"

  • kirstenverstraten

   Ik werd erg afgeleid door de repeterende muziek bij het filmpje. Staat vrij hard i.r.t. de stem waardoor ik me erg moest concentreren om het te volgen. Ik hoor in één oor minder goed; dus dan is een stem met harde muziek lastig. (zacht achtergrondmuziekje is wel te doen)

  • rita joosten

   ik doodle vaker tijdens online overleg, helpt erg om geconcentreerd te blijven

  • JJ K

   Grappig. Ik doodle vaker tijdens (met name) de stand up en het ziet er erg 'ongeïnteresseerd' uit, volgens omstanders. Maar ik onthoud inderdaad beter wat er gezegd wordt.

Comments are closed.