Drink deze thee dagelijks en verlies 1 á 2 kilo per week aan buikvet en lichaamsvet.

Groene thee is super gezond en wordt beschouwd als één van de gezondste dranken ter wereld. Dit komt omdat het samenwerkt met antioxidanten en andere nuttige plantaardige stoffen die tal van potentiële voordelen voor onze gezondheid hebben – waarbij gewichtsverlies er slechts één van is. Het is wat erin zit dat telt: vet verbrandende verbindingen.

Groene thee is van nature rijk aan een aantal echt heilzame verbindingen voor ons lichaam, waarvan de twee belangrijkste zijn:

*Cafeïne
*antioxidanten

CAFEINE EN AFVALLEN
Velen van ons vertrouwen op cafeïne om ons ’s ochtends op te vrolijken en ons te helpen klaar te zijn om de dag aan te pakken. En terwijl de meesten van ons rechtstreeks naar de koffie gaan, kan groene thee ons ook een cafeïne boost geven. Toegegeven, een gemiddelde kop groene thee (75 mg) bevat minder cafeïne dan een kop koffie (100 – 140 mg) – maar dat betekent gewoon dat je meer kunt hebben!

Cafeïne is een stimulerend middel waarvan elke keer is bewezen dat het helpt bij het verbranden van lichaamsvet en het verbeteren van de trainingsprestaties want als je aan lichaamsbeweging doet, verbrandt je lichaam extra calorieën. De extra calorieverbranding gecombineerd met een gezond caloriebeperkt dieet is één van de beste manieren om hardnekkig overtollig vet te verwijderen. Daarom vind je het in veel vet verbrandende en pre-workout supplementen.

ANTIOXIDANTEN & AFVALLEN – GROENE THEE
Antioxidanten zijn plantaardige stoffen die ons helpen te vechten tegen ‘vrije radicalen’ – deeltjes die oxidatieve stress in ons lichaam verhogen. Omdat groene thee minimaal wordt verwerkt, bevat het meer antioxidanten en dus gezondheidsvoordelen dan zwarte thee.

Groene thee bevat een groep antioxidanten, polyfenolen genaamd, die tot 30% van het droge gewicht uitmaken. De meeste hiervan zijn flavonolen, algemeen bekend als catechinen.

Thee catechinen, met name EGCG’s (epigallocatechinegallaat), lijken een anti-obesitas effect te hebben.

Samenvatting groene thee en afvallen:
Groene thee bevat veel cafeïne en antioxidanten, die beiden kunnen helpen om vet te verbranden.
Cafeïne is een stimulerend middel dat helpt bij vetverbranding, energie en trainingsprestaties.
Groene thee zit vol met de antioxidanten EGCC’s, die anti-obesitas effecten lijken te hebben.

MUNT
Muntblaadjes zijn ontstekingsremmend van aard, wat helpt bij het verminderen van eventuele ontstekingen in de maag. Muntblaadjes helpen ook bij het verlichten van indigestie. Muntblaadjes zijn rijk aan fosfor, calcium en vitamines zoals C, D, E en A die het immuunsysteem van het lichaam verbeteren.

LAURIERBLAADJES
Als je wilt afvallen, moet je een goede stofwisseling hebben die de calorieën verbrandt die je elke dag binnenkrijgt. Het hebben van het extract van laurierblaadjes is een uitstekende manier om het metabolisme van je lichaam te verhogen en veel sneller calorieën te verbranden.

ROZEMARIJN
Rozemarijn is een kruid dat op vele manieren wonderen doet voor je lichaam. Een voordeel is het verbeteren van de spijsvertering en stofwisseling. Op zijn beurt kan het buikvet en lichaamsvet verminderen na enige tijd van consistente consumptie.

Rozemarijn kan jou helpen gewicht te verliezen zonder je lichaam te schaden. Het draagt bij aan je spijsvertering en heeft zelfs ontstekingsremmende voordelen.

Abonneer op mijn you tube kanaal: http://www.veganlounge.nl 👈
VeganLounge blog-website op: http://www.veganlounge.eu 👈
VeganLounge Pinterest profiel: https://nl.pinterest.com/veganlounge/
VeganLounge Instagram: https://www.instagram.com/veganlounge.nl/

Mijn beste SLOWJUICERS. Beste & positieve reviews en zelf uitgeprobeerd.
* Optimum 600M COMPACTE COLD PRESS JUICER: https://bit.ly/3Gg3GXw
* KitchenBrothers Slowjuicer: https://bit.ly/3Hhemoo
* SLOWJUICER EASY FILL VAN PRINCESS: http://bit.ly/2E7Mzs3

🌱🍌🥞🥗🛍🥑🍏🌮☀️🍊🍲🍝🍛🍵☕️🥒🍇🍓🍶🛒🍋🥕

SAMENWERKING? COLLAB? MAIL NAAR: ghadija8@gmail.com 🌸

MIJN SUPERFOOD MIXES (GGO VRIJ, VEGAN, GLUTENVRIJ)
* Forever Beautiful Your Super Mix – https://bit.ly/2W6ChFE (kortingscode veganlounge-15)
* Plant Collagen – https://bit.ly/2WaBGlZ (kortingscode veganlounge-15)
* Golden Mellow – https://bit.ly/3iOiWhL (kortingscode veganlounge-15)

DISCLAIMER: De informatie op dit kanaal en de video’s is uitsluitend voor algemene doeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Ik probeer een perfecte, geldige, specifieke, gedetailleerde informatie te verstrekken. Ik ben geen erkende professional dus zorg ervoor dat je contact opneemt met jouw professionele adviseur voor het geval je dit nodig vindt.

7 gedachten over “Drink deze thee dagelijks en verlies 1 á 2 kilo per week aan buikvet en lichaamsvet.”

  1. Zo. Mijn thee is klaar. Ik heb bij gebrek aan losse thee( effies halen deze week) twee groene theezakjes gebruikt . Voor de rest alle ingrediënten de je laat zien . 😀 Heb helaas geen theepot, maar in een steelpannetje lukt het ook goed . Ziet er lekker uit . De rozemarijn ruikt lekker. Ik drink het zo op voor het slapen gaan . Ik ga het puur doen zonder zoetigheid.😀😀 Kijken of dat smaakt. Morgen bij het ontbijt weer een kopje. Is dat goed? Wat een zeurdoos ben ik he hahahaha. Maar ben gewoon erg enthousiast. Groetjes weer en nog een fijne avond.🍋🍋

  2. Geweldig weer.toevallig zat ik net thee te drinken bmet een takje munt en ook verse gember. Klein lepeltje honing 🍯 erin . Ook heerlijk . Één. Vraagje nog. Twee theezakjes groene thee is niet de bedoeling? Anders haal ik een doosje bij de Turkse winkel. En vraag twee: de 750 ml thee gaat helemaal op per dag?. Heel veel dank weer en ik kijk weer uit naar je volgende video. Fijne avond verder.xx

  3. Selem Gardija wat heerlijk filmpje 🍀ik wens alle kracht toe in massalha ❤️❤️❤️

  4. Hai Ghadija van welke winkel komt de groene thee die jij gebruikt

  5. Dag Ghadija wat een leuk filmpje alweer 🙂 je straalt altijd veel positiviteit uit
    Ik vroeg mij af is er ook bijv een bepaalde thee of makkelijk te maken gerecht is dat helpt om diabetis te voorkomen?

Reacties zijn gesloten.