EETDAGBOEK – WAT IK EET OP EEN DAG OM AF TE VALLEN
HOI HOI! Super leuk dat je (weer) kijkt naar deze video. Vandaag laat ik jullie zien WAT IK EET OP EEN DAG OM AF TE VALLEN met 1800 kcal.
Nu ik een moeder ben heb ik weinig tijd om te koken en hou ik van makkelijke, simpele en snelle maaltijden. In dit eetdagboek laat ik zien hoe ik ga afvallen op een gezonde manier en geef ik tips.
Dit is de eerste video van een reeks afleveringen die ik wil gaan maken waarin ik jullie een kijkje laat nemen in de hoe, wat en waarom ik ga afvallen. Het is voor mij een mooie stok achter de deur om er echt voor te gaan en hopelijk motiveert het jou ook om jouw doelen te behalen!

Abonneer je alsje-alsjeblieft (gratis) op mijn kanaal, dat zou ik echt super leuk vinden! En als je deze video leuk vind en je wilt meer van dit soort video’s zien druk dan op het duimpje omhoog!
Hopelijk tot snel en tot volgende keer lieverds!!

KOM EVEN GEDAG ZEGGEN
Mijn website: https://www.zoetleven.nl
Instagram: http://instagram.com/Zoet_Leven
Facebook: http://facebook.com/zoetleven

HOI MIJN NAAM IS DIANE,
Ik ben de trotse eigenaar van onze mooie zoon Tony. In mijn video’s laat ik jullie zien wat ik zoal doe in mijn leven als moeder en wat ik doe om wat kilo’s kwijt te raken.
Mijn video’s gaan over: Fitness, Momlife en Lifestyle

ELKE ZONDAG OM 07.00 UUR EEN NIEUWE VIDEO
Elke zondag om 07.00 plaats ik een nieuwe video, ik zou het super leuk vinden als je je (gratis) zou abonneren op mijn kanaal.
Hopelijk entertain en maak ik jou blij met mijn video’s! Heb je op- of aanmerkingen over mijn video’s laat ze dan alsjeblieft hieronder in de comments achter, wellicht helpen ze mij te verbeteren in het maken van content voor jullie!
Hopelijk tot snel en tot de volgende keer! Veel Liefs ♥

#afvallen #eetdagboek #wateetikopeendag #gezond #weightloss