Ik geef je vandaag een heel allrounde workout om Fit de Zomer in te kunnen. We training conditie, kracht en vetverbranding. Je doet ook een warming up en een cooling down dus in 30 minuten ben je helemaal klaar. Kijk hier eerst even naar de houding van de oefeningen: https://www.optimavita.nl/workouts/fit-de-zomer-in-workout

Meer Workouts: https://www.youtube.com/watch?v=OWHAaxu0vuE&list=PLtWw9if6au3zkAje7oUfAWUiG977hKHtc

Recepten: https://www.youtube.com/watch?v=y9lw6X_O4EE&list=PLtWw9if6au3yPXr6lia43SDZuaWrKD8_H

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  21 replies to "Fit de Zomer in Workout – Conditie, Kracht en Vetverbranding"

  • Monique ten Boden

   fit de zomer door……en de corona tijd! Marloes bedankt voor je leuke workouts! Ze zijn heerlijk om mijn dag mee te starten. Groetjes Monique

  • PartyBende

   Deze voor het eerst gedaan… de burpies trek ik echt niet zo vaak. Deze vervangen voor naar voren lopen, squad, naar achter lopen, sprong. Wel trots dat ik het zo gered heb!

  • jolanda wolf

   Sinds 4 dagen doe ik de oefeningen 🔝 echt super!!

  • yvonne

   Anno 2020: Niet Fit de zomer door, maar Fit Corona crisis door. 🤣🤣 Poehee heb net 2x achter elkaar deze workout gedaan. Pittig maar leuk!

  • Poldy Van Norden

   Heavy workout, maar ik kwam erdoorheen. Dankje!!

  • Danique x

   Oef, deze was zwaar! Wel fijn die fullbody workouts.

  • Lina el Bouhali

   heb je geen video waar je met een spring touw een workout maakt

  • Ellen Mersmann - Zurcher

   pittig hoor voor een 60 plusser

  • Sjors Kouwenhoven

   Hoi Marloes! Al weer een maand geleden je “je fit de zomer in” Pittig 😍 maar echt een super workout! Gezellige dag. Groetjes Gerda ❤️🥰

  • Sjors Kouwenhoven

   Hoi Marloes! Deze ochtend heb ik je “Fit de zomer in” workout gedaan. Helemaal super! 😍 Gezellige dag. Groetjes Gerda 🥰

  • Anke Van De Bor

   Weer lekker gezweet! Afwisseling kracht/cardio zorgt ervoor dat ik het net vol kan houden😅

  • kneteman1

   Het was weer een hele fijne workout, kan niet alles meedoen maar dan doe ik even iets anders, bedankt maar weer!

  • Thirza Verduijn

   dat was pittig! Wel goed om te doen na 9 maanden rust 😁

  • Noa van Maenen

   even een tip.
   bij de kruidvat is zo'n matje nu maar 3.50

  • kelly van ginneken

   de workout is heel tof maar wel zwaar ik heb hem af en toe even rustiger aan gedaan en sommige ook even niet

  • Laura Si

   +Optima Vita ik ben een beetje laat voor deze challenge maar wil hem als nog voor mezelf doen. Is het mogelijk om door de fit de zomer in challenge ook af te vallen? En kan deze workout ook als de drie beweeg moment per week tellen als je hem vaker zou doen? Ik heb er ontzettend zin in! 🙂

  • marije snoek

   wouw ik heb nog nooit gesport of gezond gegeten! nu probeer ik al drie dagen gezonde recepten uit van jouw site en probeerde de buikspieren oefening gisteren en net deze mee te doen ik moet eerlijk zeggen dat ik sommige oefeningen nog niet helemaal goed deed/lukte niet goed..of eerder stopte…vanwege spierpijn 😳 maar ik vind het heerlijk en heel erg leuk om zo mee te mogen doen!! heel erg bedankt voor alle informatie die je deelt😀

  • Tessa Oosterhof

   heeii ik heb deze workout nu ook een paar keer gedaan, maar ik kon het ook niet volhouden. Dus ik heb de ene dag de eerste helft gedaan en de volgende dag de andere helft. Nu kan ik hem in 1 keer helemaal! thnx deze is echt super fijn ❤

  • Marlou -

   hoeveel kcal verbrand je hiermee??

  • Marlou -

   hoeveel kcal verbrand je hiermee??

  • Marlou -

   hoeveel kcal verbrand je hiermee??

Comments are closed.