FULL BODY BEGINNER HOME WORKOUT
YES YES! Het is tijd voor een FULL BODY HOME WORKOUT video voor beginner of postpartum.
Ik heb deze video gemaakt zodat jullie in deze, wat beperkte situatie (social distancing), toch je beweging krijgt met deze REAL TIME video met oefeningen voor thuis. Je hebt geen apparatuur of dumbells nodig, het enige wat je nodig hebt is een stoel, een krukje of gewoon de bank (misschien ook een mat, als je deze oefeningen lekker buiten doet) en een positieve instelling 😉
Ik heb de video Real Time gemaakt omdat ik probeer Fitter te worden en het me gewoon ontzettend motiveert als ik dit na een tijdje weer terugkijk en zie hoe ik voorruit ben gegaan en zodat iedereen ongeacht je niveau lekker met mij mee kan doen!
Dus “excuse me” voor de vetrollen maar ik ben op weg naar een Bikini Body 😉
Doe je gezellig met mij mee!

FULL BODY WORKOUT – Oefeningen voor thuis:

30 sec Step Backs
30 sec Rust
30 sec Squats
30 sec Rust
30 sec Tricep Bench Dips
30 sec Rust
30 sec Alternating Heel Drops
30 sec Rust
30 sec Glute Bridges
30 sec Rust
30 sec Lying Push Up Variation
30 sec Rust
30 sec Side to Side Floor Ticking
30 sec Rust
30 sec Hip Thrusts
30 sec Rust
30 sec Toe Taps
30 sec Rust
30 sec Wall Sit

KOM EVEN GEDAG ZEGGEN
Mijn website: https://www.zoetleven.nl
Instagran: http://instagram.com/zoet_Leven
Facebook: http://facebook.com/zoetleven

HOI MIJN NAAM IS DIANE,
Ik ben de trotse eigenaar van onze mooie zoon Tony. In mijn video’s laat ik jullie zien wat ik zoal doe in mijn leven als moeder en wat ik doe om wat kilo’s kwijt te raken.
Mijn video’s gaan over: Fitness, Momlife en Lifestyle

ELKE ZONDAG OM 07.00 UUR EEN NIEUWE VIDEO
Elke zondag om 07.00 plaats ik een nieuwe video, ik zou het super leuk vinden als je je (gratis) zou abonneren op mijn kanaal.
Hopelijk entertain en maak ik jou blij met mijn video’s! Heb je op- of aanmerkingen over mijn video’s laat ze dan alsjeblieft hieronder in de comments achter, wellicht helpen ze mij te verbeteren in het maken van content voor jullie!
Hopelijk tot snel en tot de volgende keer! Veel Liefs ♥

#beginners #thuisworkout #workout


    1 Response to "FULL BODY BEGINNER HOME WORKOUT💪 – Oefeningen voor thuis, 10min REAL TIME workout"

    • Diana Fit

      Ik ben geabonneerd! Ik heb je ook een berichtje via FB gestuurd voor samenwerken 🙂

Comments are closed.