Ik laat je mijn eetdagboek van een week zien. Je ziet precies wat ik eet en de hoeveelheid calorieën per dag. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita Ik eet niet vegetarisch. Niet alles wat ik eet is gezond. Ik zoek juist een balans met ongezonde producten.

Meer what I eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo
Boodschappen shoplogs: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3w7QA9Af1LN6-xJBMbvz1Hu

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  21 replies to "Gezond eten met cheats! – What I Eat in a Week #6 // OPTIMAVITA"

  • Feline van den Berg

   Voor een vrouw eet je toch eigenlijk heel vaak onder het aanbevolen calorie doel? Super interessante video trouwens!

  • cv goos.

   Hoi marloes. Ik had een vraag. De vraag luid : raad jij een koolhydraat arm dieet aan of af?

  • Florence Van den bos

   Hallo Marloes,

   Ik heb een vraag bij mij in Vorburg is een Action gekomen Yes nu zag ik daaar een yoga mat Heb je die wel eens gezien en wat denk je zou dat een goede mat zijn Ik wil ook een work out gaan doen, ik heb een beginnen work out gezien van jou van een jaar geleden Groet Florence

  • Chaima Kho

   Ik ben net begonnen met gezond eten maar, ik merk dat ik afentoe een suiker dip heb en echt suiker nodig heb. Heeft iemand advies voor mij

  • Florence Van den bos

   Hallo Marloes

   Hele toffe vlogs altijd weer, met plezier kijk ik naar jou . wil ook gezonder gaan eten en fitter voelen niet afvallen.

   Hoe kan ik zorgen dat ik een strakkere buik krijg. Ik ben slank zoals andere tegen mij zeggen maar ik heb toch een flubber buik. Ik heb ook een slechte houding als ik me op mijn gemak voel dan kan het zijn dat ik wel rechte rug heb en anders kan ik wel eens krom staan.7

   Heb jij tip? Wil graag wat kwijt raken. Van de buik
   Geen chips meer eten of snoepje maar ja als ik van werk naar huis ga krijg ik trek en ga ik even wat kopen niet goed, moet naar huis en gewoon avond eten maken. Ik tennis wel op zaterdag ochtend en af en toe lekker fietsen. Nog veeeel plezier in jullie nieuwe huis.

   Groeten Florence.

  • Amy-Jane

   Heey ik heb even een vraagje ik wil gezonder eten maar k ben een hele slechte eten en drink alleen maar water. Heb je misschien wat tips voor gezond eten wat k zou lusten want k lust geen havermout en al die ontbijt dingen en ook bijna geen fruit (alleen maar appel en banaan)

  • Willianne Kramer

   Dan eet ik teveel 🙈blijf wel op gewicht gelukkig. Ben veel in beweging. Niet sporten ofzo maar gewoon een gezin van 7 draaiende houden en 2 gastkindjes 😉 eet eerder 2 x warm dan 1 x 😊

  • tamara meulenveld

   Als je zoveel drinkt op een dag moet je dan niet ontzettend vaak naar de wc? 😛

  • San San

   Is het af te raden om te beginnen met intermittend fasting als je hersteld bent van een eetstoornis?

  • Healthy And fit

   Hoi, wat raad je aan, volkoren producten als in pasta, brood etc of toch spelt als het om op gewicht blijven gaat?

  • Vivienne Vollebregt

   Die lippenstift staat je zo goed babe😍

  • Shana D

   Heb je ook borst work out videos?

  • Vanessa Yarey

   Ik ben 75 kilo gewoorden 😰ik kan het niet geloofen

  • DIY - KNUTSELEN & TEKENEN - CRAFT WITH PAPER

   Super video, haal veel inspiratie uit jou videos. Top! 😃😃

  • Marit Rekkers

   Leuk Marloes! Heb je een video over intermittent fasting?

  • James_Dean

   Waar koop je cacaonips?

  • mirjambrt

   Nog advies over intermittend fasten en wisselende diensten? Vroeg, laat, nachtdienst….

  • Florence Van den bos

   Hallo Marloes je hebt altijd toffe video's Ik heb een vraag wat is het gezondst volle yohurt of magere of milde yohurt Mijn moeder neemt altijd vruchten yohurt waat een beetje perzik aan toe is gevoegt maar daar zit heel veel zuiker in zo 20 en dat is veel Ik heb laatst van Melkan milde yohurt gekocht met 5.8 zuikers veel minder Ik heb op een ander filmpje ge hoord dat je beter volle yohurt kan nemen. Wat is het beste en gezondst ga zo door met je vlogs Groet Florence van den Bos

  • Angelique Schuuring

   Heb ff een vraagje
   Hoeveel calorieën mag je
   Ongeveer op een dag hebben?

  • ilse stokman

   Ze zeggen dat je minder kan concentreren en presteren zonder ontbijt hoe zit dat? En andere zeggen als je sport op een lege maag dat je meteen vet verbranding ingaat en verbrand

  • Inge Hiddema

   heb je ook tips voor de pindakaas? wat is de gezondste?

Comments are closed.