Ik geef je tips over gezond leven tijdens de Ramadan. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita We hebben het over gezond eten, bewegen en productkeuzes.

Het artikel met producten: https://www.optimavita.nl/voeding/gezonde-boodschappenlijst-welke-producten-kies-je/

Meer how to video’s: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zpqv_iSInAuN3oC8CPv9mM
What I eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  24 replies to "Gezond Leven Tijdens de Ramadan – 10 Tips van een diëtist // OPTIMAVITA"

  • Sergio Gonzalez

   Erg bedankt voor deze video Marloes.

   Ik ben ook aan het vasten en ik heb het ook beetje verkeerd aangepakt.

   Mensen denken dat het onmogelijk is of te zwaar is om maand te vasten maar dat is niet waar iedereen lukt het en het vasten heeft heel veel voordelen.

  • MEG70 030 RIDER

   500ste like

  • Lola Bola

   Wat leukkk😍😍 dit zal ik zo bekijken

  • Noura El yaakoubi

   Hele fijne video. Dank!

  • Beauty_ Moroccane

   Dankjeee 💕

  • Sally Roos

   Hallo vita

   Het is bijna ramadan zou je filmpje willen maken over dieten tijdens ramadan en gezond lifestyle

  • Happy Rose

   Super tips!!!

  • Ensar Carlak

   Dat 1e doen we al maar het helot wel zoals u het zegt

  • Samhini 2m

   leuke video veel love

  • Ikram Lamzi

   Bedankt voor de tips Marloes🙏🏼❤️

  • Sam Sam

   Ik was aan het google omdat bijna de ramadan weer begint kom ik bij jou uit superleuk! en ik wil nog steeds wel afvallen ik val normaal nooit af tijdens het ramadan en dat wil nu wel anders

  • Fatima Annou

   t is nu ramadan ik wil beetje afvallen heeft u een schema voor me?

  • A Fattah

   Bedankt Marloes! 💕

  • Yomna

   kan je ook 3 volkoren bruine boterhammen eten voor zonsopgang?

  • Yomna

   ❤️❤️❤️❤️

  • Seynab Mohamed

   Echt te lieff dat je tips geeft voor gezond leven in de ramadan

  • A J

   Hoi. Bedankt voor je tips voor de ramadan en die tips ga ik zoiezo gebruiken.

  • Tulay Bolat

   Een jaar later helpt deze video mij nog bedankt!

  • Yunus

   Dit is zo aardig dat u aan ons denkt, een abonnee waard! Bovendien bent u erg knap!😘

  • umm umm

   Hallo wat fijn ik wil graag de link maar kan het niet vinden

  • Shaheen Omar

   Ik hoe van je tips marloes en je hebt helemaal gelijk als ik weer mag eten dan prop ik me helaaml vol! Daarom kom ik zo erg aan😅

  • Juf Latifa

   Hi Marloes , ik ben een trouwe volger en moslim. Wat een hartverwarmend gebaar naar jouw moslim volgers toe, enorme waardering. Ik sport inderdaad ook iets voordat de zonder onder gaat en haal daar ontzettend veel energie uit! Om je een beeld te geven, de eerste paar dagen van de ramadan zijn wat zwaarder , maar ons lichaam past zich snel aan en went eraan.. het is moeilijker dan dat je denkt. Ook doe je het omwille van Allaah en is de beloning voor de genen die vast ontelbaar.. je komt dichter bij God en het is de maand van bezinning inderdaad.. je kijkt terug over het hele jaar en wat je kunt doen om het aankomende jaar een beter mens te zijn en het beste uit jezelf te halen… je traint het beheersen van de begeerten tussen zonsopgang en zonsonderhang door jezelf te onthouden van eten, drinken en gemeenschap.. zo wordt je mentaal sterker en kun je ook na de ramadan jezelf onthouden van slechte daden zoals liegen bijvoorbeeld.. bedankt voor de waardevolle tips die we zeker kunnen en zullen gebruiken in deze maand… Liefs

  • Nadia Ke

   Super lief! Ik volgde je allang, maar nu waardeer ik het enorm dat je met ons meedenkt! Ik ga zoveel mogelijk jouw tips volgen. De verleiding is groot om bladerdeeghapjes en loempia’s te eten met harira. Dan proberen we nu anders te doen.

  • Adam Selouani

   Super lief dat je ook aan ons denkt. Bedankt voor de uitleg….
   Geeft ons een fijne gevoel

Comments are closed.