Dit recept is een makkelijk recept met maar 4 ingrediënten: rijst, gehakt, groenten en kruiden. Ik eet dit vaak tijdens het afvallen, omdat het makkelijk, snel en gezond is. Daarnaast bevat het veel eiwitten.

Ingrediënten:
– 300 gram mager gehakt
– 400 gram wokgroente
– 140 gram zilvervliesrijst
– 1 zakje kruidenmix

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, want ik heb nog veel meer recepten die ik je kan aanraden tijdens het afvallen.

Disclaimer: ik ben geen voedingsdeskundige en eet niet vegetarisch of vegan.

#recepten #gezond #afvallen #gezonderecepten #gezondafvallen #makkelijk #snel #snelafvallen #eiwitten #koolhydraten #vet #vetverbranding #lowcalorie #avondeten #rijst #zilvervliesrijst # gehakt #groente


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.