In deze video vertel ik je hoe je een gezond ontbijt kunt maken. Ik geef heel veel tips en recepten. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita

Artikel met recepten: https://www.optimavita.nl/recepten/15x-gezond-ontbijt-ideeen/
Video over broodbeleg: https://www.youtube.com/watch?v=QE4s-uDMq90&t=4s

Meer how to’s: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zpqv_iSInAuN3oC8CPv9mM
What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  21 replies to "Gezond ontbijten – Tips en recepten door een diëtist! // OPTIMAVITA"

  • Vivienne Vollebregt

   Super leuke video weer!
   Ik had een vraagje, kan je een proteïne shake ook nemen voordat je gaat sporten ?

  • irene elbertsen

   Goede video, dankje!

  • jcgirl3

   Ik maak zelfs mijn havermout op waterbasis. Romig genoeg. Lekker met wat zonnepitten, een schepje suiker en een snufje zout.

  • Shahieda Abdool Azeezkhan

   Dank je wel voor je tips! Kijk graag naar je video’s. Ik heb een vraagje, ik wil heel graag zo een yoghurt mix met fruit willen eten. Alleen ik kan daar niet tegen ik wordt echt heel misselijk ook die op basis van soja trek ik niet. Kwark mag ik niet. Is er nog een alternatief?

  • Gineke Lugtenborg

   Al een hele tijd als ontbijt volle kwark met vers fruit en havermout. Bewust gekozen voor volle kwark ipv magere kwark, omdat ik daar langer verzadigd van ben.

  • Anna Wuhrer

   Ik doe altijd een banaan, spinazie en amandelmelk als ontbijtsmoothie, met een beetje suikervrije granola erop😋
   Volgens mij gewoon gezond toch?
   Dankje voor de goede tips😍😊🌼

  • Willemijn Verbruggen

   Ik vind je riem geweldig. Is deze nog ergens te koop?

  • Fleur Stikkelorum

   Beste tip is bevroren blokjes avocado of/ en courgette door een smoothie, ipv banaan. Dat maakt het heel lekker dik e romig en minder suiker dan dus!

  • Nicole P

   Zo leuk hoe je deze video hebt gemaakt! Thnx voor de tips 🥰

  • esmiralda ivens

   dank je voor de tips

  • Rosita A.

   Bedankt voor de geweldige tips. Liefsss ❤❤❤

  • Eline Nijboer

   Heb je ook tips voor een koolhydraat beperkt dieet? Begin hier net mee en ik ben nog een beetje zoekende wat ik naast kwark/yoghurt, fruit en noten kan eten als ontbijt. Ben/was echt een broodeter maar kan dat moeilijk allemaal vervangen met koolhydraatarm brood

  • Nicolette v. Vliet

   Mag ik dit ook toepassen voor de lunche ?
   Ik heb in de ochtend moeite met grote maaltijden. Dus pak iets kleiners (1 krekker met huttekase en rond 10uur nog 1 met kipfilet)

  • DIY - KNUTSELEN & TEKENEN - CRAFT WITH PAPER

   Bedankt voor de tips! Ben altijd weer blij met nieuwe inspiratie 😘

  • Carina Tijssen

   Dank je wel voor je goede tips Marloes. Daar hebben we met z'n allen wat aan. 👍
   En je enthousiasme werkt ook heel motiverend!! Thanks.

  • elenac

   heel tof dat je ook rekening houd met mensen die geen dierlijke producten eten! dankjewel!

  • Petra Philips

   Fijne video Marloes! Tips over gezondere keuzes voor de variatie zijn zeer welkom. Ik heb zelf een GBP ondergaan dus moet extra eiwitten eten maar de porties die je aangeeft pas ik gewoon aan en kan ik lekker variëren.

  • rukiye bilik

   Thnx voor de tips.. eindelijk een duidelijke video waar ik echt iets aan heb!! Echt heel duidelijk gezegd ook betreft de grammen en liters enzo.. kun je een soort gelijke video maken voor het avondeten.. dan maak je me echt gelukkig!! Ik weet nooit wat ik moet eten!!

  • Lilian Vloet, van der

   Superleuke video Marloes, Dankje voor je tips 😊

  • Sarah VdA

   Heel fijne video !!! En wat super leuk dat je ook plantaardige alternatieven noemt ! ❣️🤗

  • Marloes x

   Hoi Marloes, wat een fijne video!
   Ontbijt is echt een struggle voor mij. Door mijn PDS ben ik elke ochtend misselijk. Ik ga om half7 de deur uit om naar het werk te gaan. Ik eet 3 eetlepels magere kwark als ontbijt (als dat erin blijft) en drink op het werk een kopje koffie. Om 11uur neem ik een stuk fruit. Eerder kan ik niet eten (ben verpleegkundige dus druk druk…)
   Maar ik voel me hier totaal niet goed bij! Vaak tegen 9uur/10uur duizelingen en flauw gevoel..
   Heb jij een gouden tip? Ik struggle hier al ruim een jaar mee en heb al van alles geprobeerd 😢 dankjewel voor het meedenken!

Comments are closed.