In deze video laat ik je zien hoe ik met normale Nederlandse producten een balans aanbreng in mijn voeding. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita In dit eetdagboek zie je alles wat ik at en dronk gedurende een random maandag.

Artikel over mijn ontbijt: https://www.optimavita.nl/recepten/mijn-favoriete-ontbijt-kwark-met-fruit-en-noten

Meer What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo
Shoplogs: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3w7QA9Af1LN6-xJBMbvz1Hu

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  23 replies to "Gezonde Oerhollandse Balans! – What I Eat in a day #24 // OPTIMAVITA"

  • Kübra Yildirim

   Ik kijk elke dag naar u vlogs alemaal zo mooi, en u geeft zo veel motivatie🥰🐞

  • myrthe hermans

   Wil je dit veel vakken gaan doen ik haal hier zo veel motivatie uit ben 15 en. U al bewust van wat ik allemaal in mijn mond stop en een. Raatje als ik drie geniet momentjes in de week heb is dat dan te veel een keer een kleine portie friet met een kroket en 2 keer iets van snoep ik sport 2 a E keer in de week ga elke dag op de fiets naar school en doe nog veel workouts

  • Florence Van den bos

   is andyvie stampot met spek en klein stukje worst niet gezond????

  • Julissa Heesen

   Als ik andijvie stamppot maak met aardappelen, dus zonder zakje en zonder de spekjes. Is stampot dan wel een gezonde maaltijd ? Of hoe maak je gezonde stampot?

  • Evelien

   Waar heb je die oorbellen van het intro van dit filmpje vandaan? Echt iets wat ik zoek! 🙂

  • Nathalie love

   Andijvie is echt gezond hoor

  • Welshpony Luka

   Ik heb een vraag 🤪❤️ is optimel 0 % vet en geen toegevoegde suikers gezond of een dikmaker?😊 uw maakt hele leuke video’s💕 ik hoop dat uw reageert!

  • j bing

   Verander jij ook van probiotica na een tijdje?
   Mijn diëtist zei dat het goed voor je darmen is om, om de 3 maanden van merk te wisselen.

  • Cherish Star

   Het zag er weer lekker uit!
   Ik heb vandaag trouwens voor het eerst een witte Monster geprobeerd! Wat een bijzonder lekkere smaak! Leuk om weer wat nieuws te ontdekken! Bedankt!

  • Marieke van Dellen

   Hey Marlous,
   Wij gebruiken voor de Hollandse pot altijd kip-rookworst van jumbo eigen merk. Ook Unox verkoopt een kip-rookworst. Deze bevat 10 g minder vet en ongeveer 70 calorieën minder dan een rookworst van varkensvlees. De smaak is bijna hetzelfde! Misschien leuk om eens te proberen! Ook verkoopt de lidl ‘gerookte hamblokjes’. Dat zijn rookspekjes, waar het vet vanaf is gehaald.
   Liefs, Marieke

  • Rosita A.

   Zo dat was weer een leuke , spannende en leerrijke vlog . Hartelijk dank xxx

  • thatsmeya

   Leuke video? Welk brood eet je precies? Dat lijkt mij namelijk super lekker en erg voedzaam! Brood kan voor mij niet zwaar genoeg zijn 😀

  • Bianca B

   Sowieso kan het geen kwaad bij prikkelbare darm een probiotica te gebruiken, baat het niet schaad het niet !

  • malak soufian

   Hoi! Marloes alles goed ??

  • Renske’s Recepten

   Leuk om te zien! Ik maak af en toe ook dit soort video's en vind jou manier van filmen en praten etc. heel inspirerend dus thanks daarvoor :).

  • Christiene

   Leuke video. Wil je een keer een home tour doen ik be zo benieuwd hoe je huis eruit ziet

  • Joyce Van Meeuwen

   Lieve e Marloes, leuke video! En ik moest wel lachen om die portie die je had getest voor je blog, meestal zijn portieverpakkingen namelijk echt juist heel weinig! Fijne week voor je! 💕💕

  • Deborah van Bekhoven

   Tip! Ik slik elke avond een uri-cran comfort pil. Dit helpt ontzettend goed om blaasontstekingen voor te zijn. Heb zelf 1,5 jaar met blaasontstekingen rondgelopen met veel ziekenhuisopnames en bezoekjes als gevolg. Is echt een aanrader!

  • luna schram

   Hoe kan je van een suikerverslaving afkomen? Ik eet de hele dag door suiker. 's ochtends begin ik met crueli, vandaag verder een rol oreo's (dus stuk of 15 oreo's oeps haha) gegeten, wat snoepjes, 3 boterhammen met kaas, avondeten (veel groenten enz), daarna bakje karamelvla en daarna nog een stroopwafel. Dus eigenlijk is het extreem veel suiker. Nou is dit wel een extreme dag. Maar maandag of voor mijn ongesteldheid is het altijd het ergste. Ook drink ik veel te weinig en ik krijg het gewoon niet aangevuld, want dan moet ik ieder uur naar de wc. Ik heb al vaak geprobeerd het aantal suiker af te bouwen maar het wil niet echt lukken iemand tips? Trouwens ik ben totaal niet dik, maar al die suikers is gewoon slecht.

  • Loes Tak

   Als je gezond eet heb je geen vita pilletjes nodig!

  • Luca Van den Berg

   Yes, ik houd van deze video's

  • Laura

   Tip voor als je vaak blaasontsteking of dergelijke klachten hebt!; Drink een glas vitamine c bruistablet en daarna niks totdat je echt moet plassen. Ik doe het ong om de dag / elke dag. De zuurgraad daarvan is namelijk hoger dan cranberry en extra vitamine c is mooi meegenomen. Wanneer ik echt klachten al heb of krijg doe ik er soms meerdere per dag (max 3) en dat voorkomt al jaren een ontsteking ed. Terwijl ik daarvoor t heel vaak heb.

   En zou je ook een keer een week je avondeten willen filmen in een video? Lijkt me leuk en een goed compleet beeld geven 🙂

  • Claudia Beertje0706

   ik mix meestal mijn andijvie door de aardappels met de handmixer en daarop de deeghaken…zo gefixt! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.