In deze video deel ik mijn ultieme sport tips die jou ook kunnen motiveren om te sporten. En om gezonder te gaan leven. Deze tips hebben mij heel erg geholpen, zo erg dat ik nu bijna dagelijks sport haha! 😃

Ik zou het onwijs leuk vinden als je op mijn kanaal (gratis) abonneert! 🙂 https://www.youtube.com/user/deniis44
Liefs, Denise Anna
———————————————————————–
💕☆MIJN ANDERE VIDEO’S
Morning Routine: https://bit.ly/3fxA3Va
Mijn Glow Up van 1 jaar: https://bit.ly/2QJN31R
What I Eat in a Week: https://bit.ly/2RE4aCB
Tips hoe je vroeg opstaat: https://bit.ly/3fd7VYF

———————————————————————-

💕☆I N S T A G R A M
https://bit.ly/3nT91Kh

———————————————————————–
💕☆SAMENWERKEN?
Mailen mag naar: deniseanna@samenwerkingen.com

———————————————————————-

💕☆D I S C L A I M E R
Alle gesponsorde content op mijn YouTube kanaal of social media is duidelijk te herkennen aan de hashtags spon/partner of ‘deze video is in samenwerking met’. Wanneer dat niet het geval is, dan heb ik de producten zelf aangeschaft OF gratis gekregen. Ik zal nooit een product promoten waar ik niet achter sta! Alle content probeer ik zo eerlijk en oprecht mogelijk te houden zodat het voor jullie ook leuk blijft om naar te kijken. Wanneer er toch verwarring ontstaat kunnen jullie altijd contact met mij opnemen!

Deze video bevat geen gekregen producten en is niet gesponsord.

#Sporten #Gezondelevensstijl #motivatieomtesporten #healthylifestyle #gezond


  26 replies to "GOUDEN TIPS om te SPORTEN & GEZOND TE LEVEN * Deze tips werken ECHT! 💕|| Denise Anna"

  • Denise Anna

   Wie heeft er nu zin om te sporten!🥰🤗😁

  • Mirian Hoekstra

   had je striea voor het sporten, en kreeg je toen je veel begon te sporten ook striea?

  • Sanne van der Welle

   Heb je ook zoveel motivatie als het zo warm is?☀️🤍

  • Gamze Koc

   Had ik echt nodig!!

  • Krisja Liebens

   Van wie volg je nu de meeste sportvideo’s om mee op te sporten? 🥰

  • Merel

   Hele fijne en inspirerende video! Voor mij werkt het ook heel goed om in de ochtend te gaan, vooral met hardlopen! Meestal ga ik in de ochtend hardlopen en dan in de middag/avond kracht om nog even mijn hoofd leeg te maken van de dag. En je inspireert me ook heel erg om 5 uur op te staan, dat ga ik morgen meteen proberen. Liefss

  • Sportyf. nl

   Als jij je er goed bij voelt kun je ze natuurlijk gebruiken maar voor mensen die deze video verder kijken is het misschien goed om te weten dat als je geen veganistisch eetpatroon aanhoudt BCAA's wetenschappelijk gezien complete onzin en echt verspild geld zijn. Je kunt dan beter voor een supplement als creatine kiezen waarvoor wel veel evidentie is!

  • Morgane O

   Heyy vraagje, wat heeft de meeste impact gehad op je mindset als je nu terug kijkt x ik wil zooo graag het zelfde doen maar ik zit nu in het middelbaar en dus is dat moeilijker om een perfecte morning routine te doen,… daarbij doe ik aan atletiek (4keer per week). Zou jij nog tips hebben voor mij om alles uit mijn dag en workouts te halen. Btw ik ben nu 17 jaar x

  • Cindy Van Wette

   Ik ging helemaal stuk dat Denise een rekenmachine pakte om 10 x 52 uit te rekenen😂, sorry not sorry

  • Gizem Akyar

   Hoe vaak neem je BCAA in 😊?

  • Nadine

   Bedankt voor deze tips 🤩

  • ShelingBeauty

   Zo'n fijne video dit! Ik doe nu 1x in de week bootcamp, het is een begin maar ik vind het zó veel leuker dan alleen fitness in de sportschool. Kun je misschien een workout video maken die we kunnen volgen met alle buikspieroefeningen? 😊🙏❤️

  • Jessica Geulen

   Had dit extra duwtje echt nodig! Topper 😘

  • Gabriëlle Heemskerk

   Bedankt voor je tips 🦋❤💪💪

  • Fashion Lover

   Leuke video. Ik heb net gesport. Ben nu aan het uitfietsen op de hometrainer 🤗

  • Jill Stoffers

   Elk body is bikini ready

  • Petra van E

   Heyy, bedankt voor deze video! Heb je ook nog tips voor als je lichamelijke niet veel kan (vanwege last van mn spieren) ik kan wel sporten en gezond eten maar wel met mate, heb je daarvoor ook tips?

  • marcel kol

   Super leuke video en goede tips denise ♥️

  • Janne Verhelle

   Bedankt voor dat extra duwtje! Meteen zin om te sporten nu! 🤩

  • amesophie YT

   Ik hou van vroeg sporten, maar ik eet ook pas rond 12 á 13 uur. En in combinatie met een kantoorbaan werkt dit ook bijna niet…

  • Bieber NL

   Even een rekenmachientje pakken om 10×52 uit te rekenen. Lekker wijffieeeee 😂

  • Lindi

   Heb je nooit last van blessures? 🙈 Ik was bijv weer lekker bezig met hardlopen, heb ik weer last van shin splints 😑

  • Maegan Mae

   Looove deze video!! Leuk mens💛

  • Tine dr

   Welke app gebruik je voor te rennen? Leuke video!

  • Dafne Turk

   Heel chill en inspirerend weer!

  • CinnPinn

   Leuke en interessante video weer Denise!

Comments are closed.