Het geheim van zelfvertrouwen. 3 valkuilen die niemand kent

Domineer Tinder met onze Versieren op de App pakket: https://www.masterflirt.nl/voa

Zelfvertrouwen is iets wat iedereen graag meer zou willen hebben. Maar wat is het, hoe krijg je het en hoe werkt het eigenlijk. Tom Gorny legt in deze video uit hoe het precies zit. Wat jij kunt doen om het te krijgen en welke valkuilen er zijn die jij moet leren te voorkomen.

Download Gratis de 225 effectieve openingszinnen voor alledag: https://goo.gl/wwaf0A

Volg ons:
https://www.facebook.com/MasterFlirtonline

Meer informatie:
http://www.masterflirt.nl/

Op het masterflirtkanaal vind je tips en how to’s over hoe je met vrouwen om moet gaan. Denk aan versieren, flirten maar ook sex tips. Alles wat jou tot een aantrekkelijke en zelfverzekerde man maakt met nog meer succes met vrouwen.

10 gedachten over “Het geheim van zelfvertrouwen. 3 valkuilen die niemand kent”

 1. als dat masterflirt is…..vrees ik dat al hun klanten inclusief Tom zelf als verstokte maagd het graf in gaan šŸ˜‰ maar…..ze houden er vast wel een paar centen aan over….daar gaat het uiteindelijk om šŸ™‚

 2. waarom zijn wij hier op aarde omdat wij horen gelukkige te zijn en om ons te zijn in een mooie wereld.
  je gaat in het gebouw voor de mensen waar je van houd redden Inplaats van een date te hebben want al je je dierbare mensen kunnen dood gaan. pijn vermijden en plezier maken je moet ook je angsten overwinnen keer onder ogen zijn om jezelf te ontwikkelen. Ook moet beetje tegen pijn kunnen om daar mee te leren omgaan . je bent zelf ook verantwoordelijk voor je zelf vertrouwen in je leven. Dan moet je ook de juiste beslissen nemen om die plank en je vrouw van je leven te kiezen.

  Ik hoop dat dit een goeie begin was en vond dit heel erg leerzaam als ik vrije tijd heb zal vaak nog keer bekijken.
  Ik geef dit filmpje een 10 op 10

 3. Tom! Wees trots op de Nederlandse taal en gebruik het met respect. Totaal overbodig om al die Engelse woorden te gebruiken. Die Engelstalige lachen ons vierkant uit…

 4. Wow al naar 7 min voel ik me blijer en weet nu zeker dat ik wat moet gaan ondernemen. Thnks tom!!!

 5. Mooi seminar man.. ik overanalyseer als een malle.. ik spreek wel vrouwen aan, maar het klopt.. ik moet meer de bigger picture zien te vinden.. ik weet precies wat ik zoek, maar ik onderneem te weinig stappen.. goed punt!

Reacties zijn gesloten.