Hoe kun je succesvol van een grote of kleine verslaving afkomen?

Roken, gamen, cocaïne, Facebook, suiker, internet, xtc, alcohol, wiet…
Allemaal verslavingen.
Maar ook, verslaafd zijn aan goedkeuring, succes, drama, schuld, mislukking of een slechte relatie.

Een verslaving is een fixatie.
En fixaties kosten je veel.
Namelijk: je vrijheid.
Je móet iets hebben om je goed te voelen.

Weg met alle verslavingen!

De minste kans op succes heb je als je alleen wilskracht gebruikt.
Dat gaat een tijdje goed en dan…
sta je weer te roken op dat feestje.
Of ben je de koektrommel aan het leegeten na die ruzie met je partner.
Met als gevolg: frustratie en teleurstelling.
En waarschijnlijk weer een sigaret of koekje.

In deze video leg ik je uit wat jij kunt doen om je verslaving echt los te laten.
Eerst vertel ik je over hoe de neurotransmitter dopamine met je aan het dollen is. En hoe serotonine wel eens je redder kan zijn.
Deze neurotransmitter helpt je om je goed te voelen zonder iets nodig te hebben buiten jou.

En ik vertel je hoe je jezelf vooraf klaarmaakt om succesvol te kunnen stoppen.
Zonder alleen je wilskracht te gebruiken.

Veel inspiratie!

Als je iemand kent voor wie deze video van belang is. Fijn dat je het wilt doorsturen!
Delen is helen voor velen.

Doe de gratis video-workshop en ontvang de 3 gratis video’s aan via:
http://deinnerlijkebevrijding.nl

Schrijf je in voor mijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCMhC…

Contact op Facebook: https://www.facebook.com/arjen.slijp?…
Contact op Instagram: https://www.instagram.com/arjenslijp/
Contact op Twitter: https://twitter.com/ArjenSlijp

Voel je fit, vrij & happy!
Als je het zat bent om oppervlakkige vaardigheden te leren en echt van binnenuit wilt veranderen; kom naar de 2-daagse De Ontdekking: http://deinnerlijkebevrijding.nl/workshops-lezingen/ontdekking/

Of nog beter: Doe mee met het meest diepgaande en transformerende jaartraject De Verdieping: http://deinnerlijkebevrijding.nl/workshops-lezingen/verdieping/

14 gedachten over “Hoe kun je succesvol van een grote of kleine verslaving afkomen?”

 1. Bedankt wat goed dat je hier een video over maakt dat zal zekers andere helpen

 2. Deze man wilt gewoon hope verkopen zodat je een cursus gaat aanschaffen van 1700 euro. Neurofysiologische aspecten komen niet vanuit het perspectief van interpretatie. Deze man is gewoon een marketeer. Geen psychologie of wat dan ook gestudeerd. Slecht dat je mensen hoop geeft.

  Verslaving is altijd het vullen van een leegte. Die leegte is bij iedereen anders. Ga na wat die leegte is en je komt verder.

 3. Ook niet zo van, ik ben gestopt als je er vanaf bent, ik heb een hekel aan dit soort berichtgeving.

 4. Ik zelf ben verslaafd geraakt aan wiet rook niet eens zolang (1.5) jaar maar ben begonnen met roken omdat ik heel erg depressief was en heel wat tegenslagen en op een gegeven moment is dus die wiet zo erg belangerijk geworden wanneer ik paar uur niet heb gerookt dan BAM depressief boos verdrietig en het ergste is super down en wat moet ik nou doen wanneer ik die mentale klap krijg het is best persoonelijke vraag en zou het waarderen als iemand me raad kan geven want met de dagen word t heftiger en lijkt wel alsof ik in bubbel leef elkedag weer het zelfde..

 5. Serotonine wordt helemaal niet in je buik aangemaakt maar gewoon in je hersenen (zie wikipedia)

 6. Dit chanel en al je content is echt precies wat ik nodig heb om verder te komen en los te komen van alle ingeslopen gewoontes. Bedankt man!

 7. Dankjewel voor mij is het normaal geworden om alcohol te drinken nadat ik iets goeds gedaan heb een soort beloning heb ik ervan gemaakt maar ik moet er vanaf vanwege mijn epilepsie en ik veelste veel dronk

 8. ik rook nu meer dan 12 jaar (blowen) ik wil er vanaf maar hoe kan ik dit het beste aanpakken als je al vaker geprobeerd hebt en niet gelukt is?

 9. U bent heel fijn om naar te luisteren ik blow sinds mijn schoonzusje zelfmoord pleegde (21j) sindsdien ben ik werk verloren vrienden familie verloren. En ik ben adhd'er en pdd-nos'er rustig worden zit er bij mij niet in.

Reacties zijn gesloten.