Hoe pak je stress aan in deze onzekere Corona tijd

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal en klik het belicoon om geen enkele video te missen:
https://tinyurl.com/abonneerYTkanaal

Facebook: https://www.facebook.com/GuanFelixHypnotherapiePraktijk/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hypnotherapeut/

Stress kan je helpen om jezelf in veiligheid te brengen. Echter, als je continu stress ervaart, is dat zwaar ongezond voor je lichaam. Chronische stress tast je immuunsysteem aan.

In onzekere tijden zoals nu, tijdens het Corona virus, kun je stress ervaren. Niet alleen door angst voor besmetting, maar ook als je je baan of je bedrijf dreigt kwijt te raken. Wat doe je dan om die stress aan te pakken?

In deze aflevering van Diep van Binnen ontdek je 3 tips om Corona stress aan te pakken en wat je kunt doen aan je gevoel van spanning dat je zo kunt voelen als je baan of de continuïteit van je bedrijf op de tocht staan.

Aflevering 16 van Diep van Binnen is gesponsord door Guan Felix Hypnotherapie Praktijk.

Info over een professionele aanpak van stress, plus een speciale kortingscode voor 4 sessies om je stress de baas te zijn, vind je op de website: https://guanfelix.com/je-stress-de-baas/

1 gedachte over “Hoe pak je stress aan in deze onzekere Corona tijd”

  1. neen er zijn nimmer beperkingen! er is slechts onmetelijke ruimte genaamd; Universum, dat is wat Napoleon Hill ook duidelijk maakt naast Dr. Norman Vincent Peele. verder zijn je korte video's duide;lijk en "to the point!" dat is educeren in effectief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.