VET ! Jahaa dat hebben we nodig en daar draait ons gezonde lijf ook op. Maar teveel vet = dan weer niet gezond. Hoe we dat bruine vet op een gezonde manier onder controle kunnen krijgen vertel ik jullie in Mar10 minuutjes ..
Met 10 vetverbranders die gezond en makkelijk zijn !
En als je dit een leuk filmpje vond geef het dan een duimpje, abonneer je en als je meer van me wil lezen of bekijken ? Check dan zeker ook de andere filmpjes of kom eens langs op m’n site ! Hope to c you 💋💋
En o ja DELEN STAAT VRIJ . 
 
Volg me op:
Facebook: http://www.facebook.com/martineprenen
Twitter: http://www.twitter.com/martineprenen
Instagram: http://www.instagram.com/martineprenen

Martine Prenen
Auteur van
‘ Live, love & laugh’ – ‘Easy, healthy, fast ‘- ‘Me-time’ – ‘Be-time’-‘Menopower’ – ‘Forever young’

Site met blogs – vlogs- agenda & shop : www.martineprenen.be


  5 replies to "Hoe vet verbranden in Mar10 minuutjes"

  • Liesbeth Vermeir

   Super duper! Prachtige jurk, staat je echt erg mooi😍😘

  • Sonja Liekens

   ik eet tot de middag altijd fruit om mijn lichaam te zuiveren ,geeft dit hetzelfde effect als niet eten tot de middag

  • Jan Bonn

   Hallo Martine, ja goed advies. Maar het werkt niet bij iedereen. Zoals bij mij. Mijn lichaam is of staat in een stand-by modus. Mijn verbranding en inname is compleet uit balance. Maar goed ik had je al eens geschreven. Mijn lichaam drijft Internisten met Obese specialisatie tot waanzin. D.w.z ze weten het niet. laat staan een diëtist. Of voedingsdeskundige hahaha hopeloos.

  • Ellen De Vriese

   Havermout quasi elke dag. Regelmatig drink ik op mijn nuchtere maag ook een glasje lauw water met een halve citroen + kurkuma en een beetje zwarte peper. Ik had echter wel eens gelezen dat dit jouw tandglazuur zou aantasten dus ik doe het zeker niet elke dag. En elke dag drink ik een tas groene Sencha thee.
   Leuke info Martine !

  • Hilde De Herdt

   Leuk de voordelen van periodiek vasten nog eens te horen. Ik doe het 3 dagen per week met eetraam 18/6 (18u vasten en 6u eten). De andere dagen ontbijt ik met havermout. Nu nog vermageren… 😉
   Leuke filmpje!

Comments are closed.