Hi lieve kijkertjes!

We beginnen het weekend weer met een gezellige weekvlog. Deze week neem ik jullie mee op pad met mijn nichtje naar Bam.Boa (foodie alert!), vertel ik jullie alles over hoe ik aan het jojoën ben met mijn gewicht, praat ik eerlijk over vreetbuien, deel mijn dagelijkse motivatie en wat ik eet.

Oh en.. waar denk jij dat JayJay en ik naartoe gaan dit weekend?

STEM JIJ FOODIE-NESS DOOR IN DE FINALE NAAR DE FOOD BLOG AWARDS?
Dat kan via: https://foodblogawards.nl
Categorieën:
1. Food Blog van het Jaar 2019
2. Beste Insta Foodie
3. Beste Foodvlogger/Youtuber
(stemmen kan onbeperkt hihihi)

Vergeet je niet te abonneren op het Foodie-ness Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste uploads!

Liefs,
Carrie


  12 replies to "HOEVEEL CALORIEËN EET IK OM AF TE VALLEN? | VLOG #77"

  • Jannelien B

   Gelukkig geniet je ook van lekker ongezond eten! moet soms gewoon kunnen, komt bij mij ook vaak voor!

  • Melissa Claus

   Onderste kettingkje 😍

  • Sharon

   Gestemd op alle 3 categorieën!! Zo ontzettend inspirerend ben jij! Love it

  • Mariska T

   Happyyyyy ! Alweer zin in de volgende vlog!

  • Bianca B

   Natuurlijk heb ik ff gestemd, paar x zelfs 😉

  • Tamara Geeraets

   Met heel veel liefde gestemd op jouu!!! ❤️

  • Lieze Geertjes

   “Wat is dan Liefde” de volgende keer gaan kijken, voor een NL film echt best leuk gedaan (niet te vergelijken met bv the Joker, uiteraard, maar zeker vermakelijk). En kettinkje: de onderste ! (En super leuk dat je laat zien/weten welke kleding je draagt 👍🏼) keep up the good work, je doet het super leuk ! 😘

  • Femke Hoogewoning

   PRECIES hetzelfde wat betreft eten 😂 I love gezond voedsel en kies daar zonder moeite 99 % vd tijd voor, maar ALS ik dan eens "los" ga, dan is het ook gelijk FOR REAL hahahaha! Anyhow: you look awesome en je bent een fijne chick 😘

  • BC MAE.

   Heb de film nog niet gezien, maar ik geloof helemaaal dat het shit is. Eén grote BN'ers promo ding. Mensen die nooit fatsoenlijk geacteerd hebben, krijgen een rol vanwege hun grote achterban.

  • Sarah Rae Woodbuyer

   Beide zijn ze zooo pretty #neckles 🤗 ps. I love you'r positivity🌹

  • Lisa Bakker

   Hele leuke vlog weer! Nu al excited naar de super mooie give away! Vind persoonlijk de bovenste het mooiste! 😍

  • Nathalie

   Voor het zijn van een “niet fashionista” zie je er anders altijd verdraaid leuk uit. 🤗 En….. heb op je gestemd.

Comments are closed.