🌿 Hey guys! In deze video daag ik mezelf uit om een week lang seldersap te drinken. Het is geen maaltijdvervanger, enkel een sapje dat je drinkt voor je ontbijt. Seldersap zou allerlei voordelen hebben voor het lichaam, dus ik ben benieuwd of dat ook echt wel zo is. Veel kijkplezier!

📸 MIJN INSTAGRAM
https://www.instagram.com/sofiesenden

🌟 MIJN WEBSHOP “ZARALIMA” – ECO FRIENDLY & FAIR TRADE
http://www.zaralima.be

💶 ONTVANG EEN TEGOED VAN €15 BIJ BOOKING.COM
https://www.booking.com/s/sofie679

🎧 BELUISTER DE GEBRUIKTE MUZIEK
Jeff Kaale
(https://soundcloud.com/jeff-kaale)

CONTACTEER MIJ
sofie.senden@hotmail.com


  15 replies to "Ik dronk een week seldersap en dit is wat er gebeurde"

  • Pyrenee Caestecker

   Geef de overbleven selder anders aan de diertjes

  • Fien Clompen

   Drink je enkel seldersap over de hele dag?!

  • CaraVanHerck

   Wauw knap dat je dat hebt volgehouden! Misschien moet ik dit ook eens testen… Wetenschappelijk gezien kan je pas de volledige effecten van een dieetverandering merken na minstens(!) een maand – bij sommige dingen pas na 3 of 6. Interessant dus dat je al na een week iets voelt, dat lijkt me dan nog maar het begin van het effect. Wie weet wat zou je merken na een maand 😀 (Al wil ik je dat niet aandoen haha, ik begin al te janken als ik er zelf aan denk)

  • Robin Teunissen

   Leuke video! Wat ik mij nog wel afvraag.. je noemt dat je het op lege maag 's ochtends moet drinken, maar kan je dan daarna nog bijv. een broodje eten? Of verstoord dat de werking en is het sap het gehele ontbijt?

  • Elle Basi

   Ewwww selserij

  • Evi Stuyts

   Ik ben altijd benieuwd naar wat je hier nu juist van zou merken. Ik heb ook eens gedacht om dit uit te proberen. Maar ik vind selder echt niet lekker rauw dus als sap ga ik het denk ik zeker niet moeten hebben

  • Lenie Thielman

   Wauw wat een tof kanaal heb jij! Ik heb net een paar video’s gekeken en het is echt leuk om eens een vlog/video te zien die ook echt over iets nuttig gaat. Heel inspirerend💗

  • kim x

   Ik heb dit nooit gedaan want ik vind het echt vies, haha, ook om rauw te eten

  • Lara Rae

   Dit is je tweede video die ik kijk. Ik vind dat je het erg leuk doet, en als Nederlander vind ik je accent natuurlijk schattig 🙂 Een tip: het zou handig zijn, en daarnaast ook wel aardig, om een linkje naar de Medical Medium website of boeken te plaatsen.

  • Yvana Gartner

   Eigenlijk is dit helemaal niet zo goed… De natuur geeft het perfecte pakket. Met (bijna) alles wat je nodig hebt. Vervolgens pers je alleen het sap eruit. De rest gooi je weg. Eigenlijk drink je puur de suikers. Alle vezels blijven achter in het restant wat je weg gooit. Het zelfde met appelsap… Een goede docu is 'that sugar'

  • Laxmie Kanhai

   Ik vindt dit zo knap van je ik denk niet dat het door mijn keel zakt. Ik zie heel veel mensen dit wel doen omdat het super gezond voor je is.

  • Mar 5

   Van welk merk is je juicer

  • Vegan Fittie

   Ik eet echt super vaak rauwe bleekselderij, maar ik ben nog niet overtuigd om het sap te drinken (A) Wel leuk experiment!!

  • Helena joee

   Dat opgeblazen gevoel herken ik zo erg! Ook maar eens aan de selderijsap denk ik!

  • Jitsgrs

   Seldersap krijg ik echt niet binnen! Moet er instant van kokhalzen 😂 good job!

Comments are closed.