Mijn keto dieet cursus: https://soofos.nl/cursus/keto-dieet/?ref=494

Het keto dieet is een extreem low-carb (ook wel no-carb genoemd) dieet. Het staat erom bekend dat het razendsnel lichaamsvet verbrand, spiermassa behoudt en genoeg energie geeft voor flinke workouts. In deze video vertel ik wat het is, hoe het werkt, en meer. Zelf volg ik de hele lente en zomer het keto dieet.

Met het keto of ketogenisch/ketogenic dieet breng je jouw lichaam in staat van ketose. Jouw lichaam maakt een metabolic switch, een soort overgang, van het verbranden van koolhydraten/glucose als primaire brandstof naar het verbranden van vet als primaire brandstof. Dit doe je door heel weinig koolhydraten te eten en heel veel vetten en eiwitten. Waardoor je dus razendsnel lichaamsvet verbrand!

Meer info over het keto dieet (engels): http://www.bodybuilding.com/fun/cyclical_ketogenic_diet.htm

Vragen over fitness, training of sportvoeding? Vraag het me in de reacties hier beneden of op twitter: http://www.twitter.com/renato71

Het advies wat ik geef over voeding en training is informatief, iedere kijker is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen lichaam. Raadpleeg altijd een deskundige bij geval van twijfel over jouw fitheid of lichamelijke gesteldheid voordat je aan training of een dieet begint.


  16 replies to "Keto dieet: supersnel vet verbranden!"

  • Keto Delicious

   Wow…..wat leg jij het super goed uit zég Top.

  • Herma Black

   Hallo ,
   Informatieve Vlog ! 👍 Ik heb een hoop overgewicht . Door ziekte en medicatie . ( Prednison ) … Maar ik ben nu op een punt beland dat ik mag gaan afvallen . Dit leek me een uitstekend dieet ! Zou je mij misschien iets kunnen vertellen over wat jij hoofdzakelijk eet en drinkt ? Een dag voorbeeld met het KETO dieet ? Mijn email adres is :
   hermaswart@gmail.com
   En mijn Instagram account is :
   aussieherma1010
   Hartelijk dank alvast ! Ik woog 75 KG … en nu 110 . Dus er moet heel wat af . Ik ben 1.67 lang . Hoe lang duurt het ongeveer om 1 KG te verliezen ? Ong. per week 1 ?
   Vriendelijke groet ,
   Herma Swart ! ( net lid geworden ) ! 😁👍

  • DummyloadFM

   werkt als een trein, maar ik hou die beperkingen NIET vol.

  • kar3n.m My insta

   He je zegt wat je allemaal niet moet eten kan jeook zeggen wat je wel kan eten waardoor je deze fase kan bereiken ??

  • robin van den IJssel

   Brood en aardappelen is alles wat ik eet XD

  • Horsepslove Love

   Renato eskimos zijn inderdaad dun door het minderen van koolhydraten maar jij kunt niet verwachten dat jij zomaar als een eskimo kan leven want dat doet niemand ! En als je stopt met het dieet krijg je weer een terugval en waar eskimos leven is een ander wereld deel en ik ben het er helemaal mee eens dat minder koolhydraten goed is maar brood en aardappelen eet ik iedere dag en ik sport daarbij iedere dag een uur en dat gaat prima !

  • Horsepslove Love

   Jongens eet gewoon alles met mate en ga niet teveel suiker eten en trouwens als je klaar bent met je dieet ga je weer brood eten en dan weer terug valt naar koolhydraten

  • Sophie Schroeders

   Hoe lang mag je eigenlijk in ketose blijven? Voordat het gevaarlijk wordt zeg maar. Of hoef ik me daar geen zorgen over te maken?

  • Gabber Buh

   ik ben in 3 maanden van 19,8 procent vet naar 13,9 gegaan resultaat platte buik

  • christian van der walle

   Fysiek eiwitdieet, klanten krijgen een volledig afslankpakket, ruim 25.000 tevreden klanten!
   Gewichtsverlies, 3 tot 6 KG per week!

   http://www.paypro.nl/producten/Het_VITADIS_Slanker_leven_plan/14067/35525

  • Stevin

   of je gebruikt gewoon intermittent fasting en neemt al je kolydraten na je trainig

  • Wanniez

   Dus je moet meer sporten !

  • Dutchcouple travel
  • Dutchcouple travel
  • ZӨЯӨ

   mogen ook minder jarig meedoen

  • Lau

   Haha die metaalsmaak heb ik 4-5 dagen gehad , en dacht eerder aan zwangerschap , ik moet zeggen pasta rijst en aardappelen eet ik vaak , toch wel iedere week 2 dagen pasta of 2 dagen aardappels , en brood ook ,pasta schep ik nu 1 normaal bord van op , vroeger anderhalve bord .

Comments are closed.