In deze video geef ik je een rondleiding over een site waar ik nu tussen de 500 en 750,- euro per maand mee verdien.

Dit is een opname van een live webinar.


  7 replies to "LIVE WEBINAR: 500+ euro per maand website rondleiding"

  • Simon Hilgevoord

   Dit was een goede presentatie! Helder en duidelijk.

  • Simon Hilgevoord

   Dat je traffic allemaal >organische< verkeer is en puur van Google komt > na regelmatig blogposten van 1000 woorden > bizar! (dat dat zoveel effect heeft.. punt.nl? een eye-opener! > .com lukte het me voor geen meter)

  • Simon Hilgevoord

   25:35 > Google afbeeldingen.. "mag niet" maar doe het lekker toch ; ) en bij twijfel over auteursrechten en mogelijk gezeik "met advocaten" dan maak ik er gewoon een orginele image van.. met de galerij op mn android ander kleurenfiltertje wat effecten.. prestooo! N Orgineel voor google gecreeerd.. kijk.. met een logo moet je oppassen.. zeker als het iets is wat je zelf niet promoot en wilt doelen op dat bedrijf.. maar een "click here" plaatje voor twitter feed who gives a ** ? Maar toch goed dat je erop wijst!

  • Simon Hilgevoord

   Ik had het geklooi met websites en SEO een beetje opgegeven.. op social-media zijn ook zat "leads" te vinden is het idee.. maar nou ik dit zie.. dan toch weer interesse gekregen in het bouwen van wordpressjes.. keyword-research: geinig jou dat te zien doen.. "long-tail keywords" het laaghangend fruit in zoekthermen vinden.. kan het allemaal wel.. maar krijg er koppijn en schele ogen van.. hou het voorlopig nog ff bij (twitter) #Hashtags in hashtagify.. keywords pffff.. word er GETIKT van ; ) goed bezig Jacko!

  • Rene Knops

   Interessant webinar. Jacko, werkt het zo dat je voor elke affiliate website die je maakt opnieuw Marketheme moet aanschaffen of kun je hier direct meerdere aff. sites mee gaan maken?

  • linda kerkhove

   Dat moet je echt goed bekijken hoe we in deze moeilijke tijden waarin het mogelijk is om succes gegarandeerd té maken.

  • linda kerkhove

   Dit is geen Scam maar zeer belangrijk dat je vrijheid succesvolle carrière te maken met het leven van een paar uur per dag veel geld te verdienen met succes

Comments are closed.