Mijn gewichtsverlies verhaal/tips +voor en na foto’s


  19 replies to "Mijn gewichtsverlies verhaal/tips +voor en na foto's"

  • Meester M.

   Heel veel respect en begrip voor je, waar een wil is is een weg zeggen ze.

   Ik heb ook enorm veel moeite gehad om mijn overbodige kilo's kwijt te raken, maar dankzij een nieuwsbrief die ik ontving met deze link http://www.paypro.nl/producten/Het_VITADIS_Slanker_leven_plan/14067/50393 ben ik met dit eiwitdieet terecht gekomen.

   Ik heb een gokje gewaagd en ben er eerlijk gezegd enorm tevreden over, zonder er ziek van te zijn. Een aanrader is wel om strikt de regeltjes te volgen bij dit dieet en dan zal dit in de meeste gevallen een successtory zijn.

   Voor zij die interesse hebben, klik op de link die ik ook heb gebruikt. Ben benieuwd naar de resultaten.

  • Sabina De Bleijser
  • Sara’s World

   Goeie tips vind ik.

  • naomi lndslù

   wauw een vlaamse blogger 😀 echt informatief en zo enthousiast :D! dankje!

  • Natasja VdVelden

   Haha jij hebt een grappige stem hihi

  • Yasmine C

   Waauw, al dat harde werk is niet voor niets geweest! Je ziet er fantastisch uit! 🙂

  • Lisa Dhondt

   Dankjewel voor de tips !

  • Se M

   Heel knap gedaan! Meeste tips wist ik wel, maar dat van die aantal kcal niet. Ik heb het net even uitgerekend bij mezelf en ik mag ook niet heel veel. Dus bedankt voor die tip! Verder vind ik het wel erg moeilijk om het vol te houden. Dan gaat het een tijdje goed maar daarna val ik weer terug in mijn slechte eetgedrag.. dus als iemand tips heeft om het vol te houden, ze zijn welkom! 

  • lennartjuhh

   lekkerding 😀

  • Leen Van Olmen

   Ik heb dit filmpje nog niet helemaal kunnen bekijken. Maar ik zag de titel en ik was eens terug gaan kijken naar uw oude filmpjes van 2010. Ik zie dat je inderdaad heel erg veel gewicht bent verloren. Ik heb je vandaag pas leren kennen via de flair. Maar ik heb zo enorm veel respect voor jou. Je bent inderdaad veel verloren, maar toch laat je die oude videos online staan. Je bent iemand die heel vlot praat en dat spreekt mij enorm aan. Ik volg al enkele beautybloggers van Nederland omdat ik geen Vlaamse kon vinden. Maar na 2 filmpjes van jou was ik al verkocht en heb ik me uiteraard geabonneerd. Ik ben erg geïnspireerd door jou en hoop je nog lang te kunnen volgen. 🙂

  • Patrice de meyer

   leuk filmpje! wat tegenwoordig vervelend is, is dat ze op vele verpakkingen zelfs niet meer schrijven hoeveel er in zit per "honderd gram" maar "per portie". erg vervelend. "honderd gram", dan kan je nog vergelijken, en de "per portie" is vaak onrealistisch klein…. (zoals je zelf zegt : honderd gram is meestal al niet veel)

  • MilkToMyCookie

   ik vind u heel sympathiek overkomen + leuk filmpje ^^

  • Sarah DC

   Ok bedankt en inderdaad je mag meer dan blij zijn met het bekomen resultaat ik wil zelf ook vermageren en ben momenteel bezig hoewel ik moet fitnessen geraak ik door vervoersomstandigheden er niet…
   Dit filmpje bekijk ik over en over om te zien van blijven doorzetten en misschien berijk ik binnen een jaar ook zo een lichaam zoals jou
   dank u voor deze video 🙂
   Proficiat

  • TheImagePartner

   Alleen cardio, zo met al die andere toestellen met gewichten aan, is niets voor mij. En ik weet dat ik dat beter zou doen.. maar op dit moment ben ik tevreden met mijn lichaam en dat ik het belangrijkste 😉

  • Sarah DC

   Wat deed je in de fitness?

  • xLostxWordx

   volgende keer zeg ik zeker dag 😀 ik denk 2 weken geleden of iets meer. Je kwam net uit de grand bazar met 1 of 2 andere meisjes. En nee je zag er echt goed uit, met make-up 😉 x

  • TheImagePartner

   O dat is echt grappig, wanneer was dat juist? Ik ben net een aantal dagen geleden aangesproken geweest in Antwerpen door een heel lief meisje en dat heeft mijn dag echt goed gemaakt! Ik woon in Antwerpen dus ik loop er heel veel rond. Ik hoop dat ik toen make-up aan had wat meestal ben ik een beetje slonzig… 😉 Ik snap wel dat dat wat vreemd is om zomaar op iemand af te stappen, ik weet niet of ik dat zou durven 🙂 Roep maar "hey Emma" en dan zal ik wel dag zeggen!

  • TheImagePartner

   op de site "bmi-berekenen. be/" kan je dat doen! veel succes er mee!

  • xLostxWordx

   ik heb je onlangs gezien in Antwerpen, ik vond dat je er echt goed uitzag! een beetje raar dat ik geen dag zei sorry!!!

Comments are closed.