In deze vlog ga ik naar een persevent met mijn lieve moeder. Ook hebben we meer gezellige momenten met de familie en veel lol in de auto. Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita Veel plezier met kijken!

Meer vlogs: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zFOF2upv6W_jVV9JkT9Wg_
What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  23 replies to "Naar een Persevent met Mama! – Vlog #146 // OPTIMAVITA"

  • Theodoortje Stuyling de Lange

   Leuk dat je met je moeder naar dat event ging en dat je je nichtje weer hebt gezien ๐Ÿ˜

  • Roosje B.

   Dat was super leuk met je mom. Bedankt voor de leuke vlog โค

  • Kim Van Welie

   Wat vind je van de afvalboeken van sonja bakker ??

  • Wendy Rademakers

   Volgens mij kan je mijn reactie(s) niet lezen..
   Heb eerder een reactie geplaatst in andere vlogs maar helaas ๐Ÿ˜ฏ
   Wou dat t in de buurt was dan kwam ik zeker langs.
   Leuke vlog weer! ๐Ÿ’“

  • SPP Pijlman

   Hoi! Wat weer een leuke vlog! ๐Ÿ˜ƒ. De 18e ben ik wel weer even terug in mijn stadje Groningen. Maar ik kan helaas niet. Veel plezier alvast!

  • Melissa de Jong

   Super leuke vlog weer. Ik ben in Eelde geboren( maar kort gewoond) en jij komt uit Groningen maar tegen mij is altijd gezegd dat ik in Drenthe geboren ben.. Snap er niks meer van haha. Ga zo door met je leuke vlogs

  • Melanka Zuidervliet

   Ik heb ook een zak Lindt chocolaatjes liggen, dezelfde soort. Ik haal ze in Scheveningen, in de passage is een zaakje vol met Lindt chocola, ook de repen. Ik heb ook nog een grote zak Jamin paaseitjes.. Alle chocolade ligt in de 'chocolade lade' en ik kan er goed vanaf blijven. Neem af en toe een stukje. Ik ben gek op donkere cbocola met aparte smaakjes: gember, peper, chili, hot masala en met lavendel. Zelf woon ik in Saudi Arabie, dus vandaar de voorraad.. Elke keer als ik in Nederland ben, gaat er chocolade (en drop en kaas!) mee terug ๐Ÿ˜Š

  • Ri t

   Leuke vlog! Vraagje, hoe combineer je een vroege hardloop workout met intermitted fasting? Ik vind dit soms wel lastig

  • lightloveTania s

   Weer een leuke vlog, spijtig dat het zo ver is om langs te komen voor de opening. Woon in belgie, en ik heb ook les op zaterdag. Miss volgende keer. โ˜บ๐Ÿ‘๐ŸŒผ

  • Foochichi Jin Jja

   Wederom een heerlijke vlog! Dit is voor mij ook een geniet momentje!!

  • Romy Thuy

   Ik zou heel graag komen, maar helaas is het vanuit Zeeuws-Vlaanderen een beetje ver รฉn lastig… Ik vind het jรบรญst heel mooi dat je nu van het leven aan het genieten bent, dat er zoveel positiefs is op het moment en dat er veel mooie en gelukkige veranderingen voor je plaatsvinden. Dat gun ik je heel erg en je bent voor mij ook echt wel een voorbeeld! <3

  • Gabsy Ivanova

   Ik vertrek 17 mei voor een weekje onthaasten naar het buitenland… Heel jammer dat ik je niet kan ontmoeten. Maar misschien wordt het zo leuk dat je alsnog een paar M&G gaat organiseren voor je kijkers/volgers ๐Ÿ™‚. Alvast een mooie dag toegewenst!

  • Joyce Van Meeuwen

   Leuke vlog weer en…je was in mn stad! Wat lijk je toch op je moeder! Thnx weer ! ๐Ÿ’–

  • Nadine Doedens

   Oh heerlijk!๐Ÿ˜๐Ÿคฃ Appie de appelboom. Zo heb ik Kakkie de cactus.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

  • Tiffany van Verseveld

   Weer een super leuke en vrolijke vlog, je bent echt een voorbeeld!
   Had er graag de 18de willen zijn, maar ik werk altijd van donderdag t/m zondag.. Hopelijk ga je ooit een meet en greet doen voor een paar kijkers, zou super leuk zijn. (en misschien dan niet helemaal in Groningen hihi)

  • Rebekka van Vliet

   Graag lijkt me leuk, maarDoor de Afstand is helaas niet haalbaar.

  • Brigitte Donker

   Ik wil jou zeker ontmoeten, maar helaas is t echt n btje te ver weg haha

  • Melanie Huyghe

   Wat jammer dat je niet in Belgiรซ woont!!! Ik zou je ook heel graag ooit eens ontmoeten!!!

  • Elly Alanya

   Super leuk jammer dat ik dan niet in het land ben.

  • Florence Van den bos

   Welke muslie neem jij geloof dat niet elke muslie gezond is

  • Sharon Rose

   Superleuke vlog, zeker als je zelf bezig bent om je levensstijl te verbeteren. Nou probeer ik af te vallen, en spieren te kweken. Lukt dat allebei? Of gaat dat moeilijk met het afvallen?

  • Irene van Deutekom

   Wat is er toch zo bijzonder van de Starbucks. En wat ben je toch een lekkere pretletter.

  • sportyfit Equestrian

   Weer een leuke vlog!!!! ๐ŸŽ‰

Comments are closed.