Karel uit Groningen volgde Training 1; de Personal Power Training en gaat nu verder met Training 2: De Professional Power Training.
Dit is zijn verhaal:

De eerste module vond ik nogal een groot succes. Het waren nogal grote woorden die Bodo beloofde en ik dacht; Nou, dat moeten we nog maar zien en we gaan ervoor. Maar dat is ook gelukt! Met dank aan Bodo, jullie en mij natuurlijk.

Het zelfvertrouwen is toegenomen, ik ervaar wat meer rust. Ik zie het wat meer als een avontuur terwijl ik het voor de training zag als een angst.

Ik wil wat anders en weet zeker dat ik niet terug wil naar mijn oude baan. Maar wat dan wel. Wat ik in deze module wil halen is dat ik beter kan vatten welke passies en talenten het beste kan vormgeven in een andere baan.

Ik moet nog beter leren om naar mijn buikbrein te luisteren. Daar zit voor mij de grootste uitdaging in. Ook is er vorige week een wonder gebeurd; ik heb het beste gesprek ooit met mijn ouders gehad. De opstelling heeft daar zeker een aandeel in gehad. Dat werkt heel bevrijdend.
—————————————————-
Toe aan de volgende stap in je loopbaan?
Meld je aan voor de Gratis 2-daagse LoopbaanTraining!
Klik op http://loopbaanregisseur.nl/aanmelden/
—————————————-­­————-
Meer loopbaantips op:
http://loopbaanregisseur.nl/
—————————————-­­————-
Link met Loopbaanregisseur.nl op
Facebook : https://nl-nl.facebook.com/LoopbaanRegisseur.nl
Twitter: https://twitter.com/loopbaansucces
Google-Plus: https://plus.google.com/+BodoAgterhof
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bodoagterhof