#SPORTVASTEN #DETOXEN #MIJNREIS

De gezondheid van onze leden heeft onze hoogste prioriteit. Zeker nu. We hebben verschillende vragen gekregen hoe wij in deze tijd van Corona omgaan met onze programma’s Sportvasten en Vegan Detox. Beiden worden nog steeds aangeboden, echter de intake en andere contactmomenten zullen uitsluitend telefonisch of online plaatsvinden. Daarnaast zullen we creatieve alternatieven bieden om het sportgedeelte van de programma’s uit te voeren.

Aangezien de meeste mensen de komende periode thuis moeten doorbrengen, kan dit juist een tijd zijn om dit op te pakken. Immers, er zijn geen sociale verplichtingen, zoals borrels en etentjes die je kunnen afleiden en je bent misschien juist nu meer in de gelegenheid om je eigen tijd in te delen. Belangrijk uitgangspunt is dat je je goed voelt. Fysiek fit genoeg om een programma 10 dagen vol te houden. Maar neem ook je mentale staat goed onder de loep voordat je besluit van start te gaan.

Sven heeft onlangs de 10-daagse afgerond en het eindresultaat was fantastisch! Check hier zijn verhaal πŸ™‚

#trainingscentrumhelena #sportvastentijdenscorona #coronahoudtonsniettegen #blijffit #blijfsterk #blijfgezond #haarlem #alphenaandenrijn #fitdutchies