In deze kimmies Keto leven laat ik jullie zien wat je aan koolhydraatarme producten kunt krijgen bij de Aldi. Daarbij laat ik jullie ook zien hoe je je kunt voorbereiden op een week koolhydraatarm eten, hier staan de snacks centraal.

Hoi ik ben Kim van kimmies keuken,
Ik maak koolhydraatarme gerechten en geef daarbij informatie over het ketogeen (keto) dieet. Omdat ik zelf het ketogeen (keto) dieet volg en ik mijn ervaringen en gerechten wilde delen heb ik dit kanaal opgezet. Ik hoop hiermee mensen te inspireren en te helpen met het beginnen of het volhouden van deze levensstijl.

volg mij ook op:
twitter: https://twitter.com/KeukenKimmies
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Kimmieskeuken/
Instagram: @kimmies_keuken
pintrest: https://www.pinterest.com/kimwekdam/

Abonneren is gratis

Voor collaps kun je mij bereiken via e-mail kwekdam1@gmail.com

Tags: koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij, Koolhydraatarme gerechten, suikervrije gerechten, glutenvrije gerechten, koolhydraatarm leven, suikervrij leven, glutenvrij leven, koolhydraatarm dieet, suikervrij dieet, glutenvrij dieet, Aldi shoplog,Keto dieet, Keto leven, Kimmies Keto leven, Kimmies keuken, kimmieskeuken, Keto maaltijd, low Carb recipes, suikervrij eten, glutenvrij eten, koolhydraatarm eten,


  2 replies to "shoplog en mealprep | kimmies keto leven"

  • Vloggen met Ellen

   Geabonneerd 😀👍🏼

  • Familie Stoelhorst

   Voor die tijd portioneren van de noten is een goed idee! De Halloween zakjes zijn onwijs gaaf!

Comments are closed.