Download gratis het ebook Vetverlies Verhelderd op http://fit-kit.nl/

Hi Fit-Kitter,

Snel afvallen doe je inderdaad onder andere met groentesap.

Uiteraard moet je daarnaast niet te veel verzurende voeding eten en minder calorieën binnen krijgen dan je verbrand.

In deze aflevering maakt Govert een heerlijke juice voor de beginnende juicer. Deze sap is zacht van smaak en makkelijk weg te drinken.

Komkommer

Bevat heel veel water wat goed is voor ons sapje. Het water uit de komkommer hydrateert je lichaam nog beter en sneller dan het water uit de kraan. Komkommer bevat ook het enzym erepsine wat helpt bij de afbraak van eiwitten. Als je dieet dus veel eiwitten bevat is het slim om dagelijks een komkommer aan je sapje toe te voegen!

Bleekselderij

Bevat veel alkaliserende mineralen en vocht. Hierdoor krijg je een lekker ontzurend groentesapje met veel water. De bleekselderij heeft een vochtafdrijvende eigenschap. Hierdoor kan je dat laatste onderhuidse vocht afdrijven en zie je sneller weer die mooie spieren tevoorschijn komen!

Limoen

Maakt het sapje, door de heerlijke smaak nog een stuk lekkerder. Maar daarnaast is het ook een bron van alkaliserende mineralen en bevat limoen echt veel vitamine C, samen met vitamine E, carotenoïden en flavonoïden behoort vitamine C tot de belangrijkste antioxidant in onze voeding.

Venkel

Venkel werkt goed tegen een opgeblazen gevoel. De bestanddelen ervan ontspannen de spieren in het darmkanaal en zorgen ervoor dat “gevangen” gas kan worden doorgelaten. Daarnaast krijg je er een frissere adem van. Ook bevat venkel een fyto oestrogeen, wat goed voor de vrouwen is, maar waar mannen niet teveel van moeten krijgen. Vandaar voegen wij er voor de heren het volgende ingrediënt aan toe:

Broccoli

Broccoli bevat een stofje Diindolylmethaan, oftewel DIM genoemd, een stof die de hormoonbalans en het gedrag van cellen in het lichaam reguleert. Door dit toe te voegen aan ons sapje zal het voor de mannen de fyto oestrogenen uit de venkel reguleren.

Appel

Een appel bevat veel vitamines en antioxidanten. Maar een appel bevat ook veel suiker, daarom willen wij er niet te veel van binnen krijgen. Of in ieder geval een geschikt moment kiezen om appelsap te drinken, bijvoorbeeld na de training. Maar voor andere momenten willen wij niet te veel suiker binnen krijgen. We voegen een halve appel toe aan ons sapje voor de smaak. Als je goed tegen de smaak van onze groentesap kan, is het beter om de appel er niet aan toe te voegen.

Laat ons weten wat jij van dit recept vindt!

http://fit-kit.nl
Volg ons op Facebook!
http://facebook.com/fitkitnl


  4 replies to "Snel afvallen met groentesap FIT-KIT Juicing 101"

  • J C

   probeer eens een stukje gember erbij, smaakt heerlijk 😉

  • Edward

   Ik begrijp uit jouw verhaal dat je allen groente juiced en geen fruit! Waarom?
   Doe je dit elke dag of om de dag en wissel je dit af met normale maaltijden of kan je op alleen sap een dag doorkomen.

  • Max .Menten

   Op welk moment van de dag kun je zulke sapjes het beste drinken?

  • Maryam Houda

   Leuke video met goede informatie! I want more, blijf zulke video's maken Fit-KitNL

Comments are closed.