In deze video vertel ik je over de juiste mindset bij het afvallen. Een stukje psychologie dus. Als diëtist weet ik dat dit eigenlijk nog belangrijker is dan je dieet. Met goede positieve gedachtes kom je super ver!

Meer video’s over afvallen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3w3r8Sc27LP-0InfjONQqx4

What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  15 replies to "Tips voor Afvallen – 5x de Juiste Mindset!"

  • celia goos

   Lieve marloes

   IK leer zoveel van jou. Ik ben nu al 10 kilo aan vetpercentage afgevallen, en 25 kilo aan spier massa aangekomen,doormiddel van : kickboksen en met de fiets naar school in plaats van de bus
   Dankjewel ik ben je zeer dankbaar. Ga zo door. Jij bent een topper ?❤️

  • Wendie Zantman

   Ik ben 16 kilo afgevallen en daarna weer 6 kilo aangekomen. Weeg nu 65 kilo met een bmi van 22. Toen ik 59 kilo woog had ik nogsteeds een lelijke dikke buik. En nee ik ga geen cardio doen want daar krijg ik vreetbuien van. Nu wil ik afvallen naar 55 kilo bmi 19 en hoop dat als ik tegen de ondergrens zit die lelijke dikke buik wel verdwijnt. Maar sommige vinden die gedachte niet gezond. Maar waarom niet. Ik ben afgevallen. En als je meer als 10 kilo af bent gevallen dan verdien je het ook om mooi te zijn. Anders heb je dat afvallen helemaal voor niks gedaan. Had ik net zo goed een bmi van 26 kunnen houden als ik toch een lelijke dikke buik blijf houden waardoor ik ondanks mijn gezonde gewicht op het strand met een tshirt aan moet blijven zitten.

  • Sandra Corrada

   Het is echt een top video Marloes…. Ik heb het al 3 keeren gekeken. ❤️❤️❤️?Eres mi mejor profesora de Holandés y de vivir saludable ????????

  • Sandra Palland

   Je hebt helemaal gelijk! Wij kunnen dit wel ?☺️

  • FDL1992

   Aahw superleuk dat je de secret ook kent 🙂

  • _evytjeuhh

   Welke opleiding hebje gedaan om dieetist te worden?

  • ASMR Sanne

   Voor de mensen die de tips willen teruglezen, ik heb ze genoteerd!
   1. Stel een goed doel!
   2. Doe het voor jezelf!
   3. Stop met zeggen dat je het niet kunt!
   4. Verbied jezelf niets!
   5. Accepteer je fouten….

  • dilemmix

   Dank je, dit helpt echt!!

  • Manouk van der Linden

   En precies om deze mind set is het mij gelukt om gezond te gaan leven. Ik vind dit echt anders dan alle andere manieren om af te vallen! Er hoort nog een belangrijke tip bij die ik van Marloes geleerd heb: je bent niet zielig. Jij hebt bedacht te willen afvallen, dus je bent niet zielig als je geen chocola mag eten wanneer je vriend dit bijvoorbeeld wel doet. Je hebt me echt geholpen Marloes!

  • manonvandrueten

   Ik vind jou echt helemaal top! Ik kijk deze video precies op het goede moment! Dankjewel!

  • Mirthe Geerts

   Dag Marloes, ik zit met een probleem waar ik al heel lang probeer van af te geraken, maar het lukt me niet. Ik heb de laatste tijd momenten waarop ik echt super veel eet op korte tijd, maar achteraf heb ik daar altijd super veel spijt van maar toch blijf ik het doen. Ik denk wel al dat ik weet wat de oorzaak ervan is, dat is dat ik me niet zo gelukkig voel op dit moment wegens privéredenen, maar ik wil hier zooo graag vanaf. Heb jij misschien tips?

  • Douwe Bob

   Orthorexia patient

  • Madelon Benig

   Ik vind je zo leuk! En ik heb zo veel aan je video’s???

  • Jeske

   Even een vraagje, hoe ongezond is cornflakes? (Naturel cornflakes van het huismerk van de supermarkt)

  • miranda gerrits lottermam

   Dankjewel! dat had ik echt nodig! 😀

Comments are closed.