In deze vlog kom ik erachter dat ik het misschien toch een beetje drukker heb dan ik mezelf realiseerde :). Abonneer gratis: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita Ik probeer zo eerlijk mogelijk tegen jullie te zijn!

Meer vlogs: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3zFOF2upv6W_jVV9JkT9Wg_
What I Eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  24 replies to "Toch een beetje teveel stress? – Vlog #171 // OPTIMAVITA"

  • Kx

   ik hou van langere videos, minder knippen is altijd beter

  • Lindsay

   Ach mensen hebben altijd wel een mening dus lekker laten gaan hoor wat betreft de "poezenpolitie"๐Ÿ˜‚ … en ik vind t super dat je ook deelt als je even wat meer stress hebt of als t eventjes iets teveel wordt allemaal, dat maakt je menselijk en geeft iedereen ook weer even kracht en herkenning!

  • Lindsay

   Hoe heet jouw haarkleur want hij is echt prachtig ..๐Ÿ˜Š

  • Stephanie V

   Volgens mij hebben jullie poezenkindjes het ontzettend getroffen met jullie โค en je "zeur" momentjes mogen er toch ook zijn. Mooi juist dat altijd zo eerlijk en open bent!

  • mloesje83

   Heerlijk even al je vlogs kijken na de vakantie!!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ rustig aan hรจ Marloes denk aan jezelf!!

  • daphne1563

   gewoon doen met jullie poesjes wat jullie denken dat het beste is voor hen. Dit doe ik ook bij de opvoeding van onze dochter

  • Horse_08

   Misschien iets minder over de katten

  • anouk willemsen

   Marloes je bent zoโ€™n groot voorbeeld en laat mensen lekker zeggen wat ze willen je mag super trots zijn op hoe je het doet en wie je bent ๐Ÿ˜˜

  • Lientje lientje

   Of je nu moeder van een kind/kinderen bent of van katten,honden etc je moet doen wat voor jou goed voelt….commentaar is makkelijk te geven. Ik vind jullie top poezen ouders๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜

  • Anne _Me

   Vorige jaar medische keuring gehad! Vond het super intersant, ik werd goed gekeurd.๐Ÿค— goeie conditie, uitmuntend herstel๐Ÿ˜Ž. Wel iets te zwaar… helaas is me conditie ver te zoeken nu. Maar we zijn weer bezig met hem terug te krijgen! Bem benieuwd naar die van jou๐Ÿ˜Ž

  • Joyce Sweet - BeastingUp

   Heerlijk drukke week๐Ÿ˜ wat een snoesjes die katten๐Ÿ˜๐Ÿ˜ leuke video weer!!

  • miek je

   De poesjes worden behandeld alsof ze prinsessen zijn dus niks aan de hand๐Ÿ˜‰

  • Brenda

   Och jee, dat wordt wat wanneer jij en Sven ooit kinderen krijgen :p. Ik snap dat mensen tips willen geven. Maar het ligt er wel aan hoe. Maar hoe zouden die mensen het vinden wanneer ze zeggen 'ik wil afvallen' of 'ik wil gezond gaan leven' en ze krijgen van alles naar hun hoofd geslingerd over eetgewoontes, discipline en hoe en wat het beste zou zijn (volgens hen). Misschien is het een idee dat mensen alleen hun mening geven, wanneer erom gevraagd word? Ik zie me al dat ik jou nu uitgebreid tips ga geven over de beste kattenbak en welke vulling. Natuurlijk heb ik daar mijn ervaring en mening in. En die zal ik je geven wanneer je ernaar vraagt :p Afijn! Succes met je spanning, geef alles de tijd. Je moet nog zo wennen aan je nieuwe huis. En geniet van je katten. Dat doen zij van jullie ook, als ik ze zo zie spelen.

  • jeanine zigter

   Jullie doen het top met de poezen! Inderdaad lekker je eigen ding doen. Iedereen heeft overal een mening over..

  • Michelle van Dijk

   Wij hebben zelf ook 2 katten. Niks irritanter als ongewenste tips. Zoals onze oudste kater (net zo oud als jullie poezen) die slank is gebouwd, maar wel alles eet a.k.a schrokt. Kregen wij ook commentaar eet hij wel genoeg? Hij is zo dun! Wij hebben nu weer een kitten erbij, want onze poes is 2 maanden geleden doodgereden. Brengt ook weer veel leven in de brouwerij. Echt geweldig om katten te zien in de vlogs. Iedereen heeft het beste voor met zijn/haar dieren. Maar alleen jij kent jouw beestje het beste! ๐Ÿ’•

  • Janine Lusink

   Hoi Marloes, goed dat je eerlijk bent tegenover jezelf en je bent een super lieve poezen mama! Blijf bij jezelf en trek je niks aan van een ander. Iedereen heeft een mening en zal deze ook graag willen delen maar ik zeg altijd de ene oor in en het andere oor weer uit. (Spreek uit ervaring ben mams van 2 kindjes met autisme)vind je video's erg leuk en kijk er altijd weer met veel plezier naar ga zo door! Voor nu lekker een weekje niks rust lekker uit! Liefs van Janine

  • marie bloempje

   ik volg je sinds een poosje…wat ben je een leuke vlogster.๐Ÿ˜˜

  • Esther Woudstra

   Je doet het super goed marloes ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ชjij weet wat goed is voor alles geniet samen van je vrije dagen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • Petra van der Weide

   Je ben een skatjuh ๐Ÿ˜Š geniet van jullie vrije week ๐Ÿ˜˜

  • Rosita A.

   Super leuke vlog zoals altijd., ik heb genoten. Dankje๐Ÿค—๐Ÿค—

  • Nimian

   Iedereen heeft overal een mening over, en snap dat jij dat moeilijk vind, maar doe alsjeblieft wat jij goed vind voor je katten, jij kunt ze ten slotte het beste en kent hun behoeftes….Ik krijg zo vaak commentaar dat ik mijn kat binnen hou…. ik moet er niet aan denken dat hij in de avond niet meer thuis komt, maar dat is mijn gevoel en mijn beslissing… Dus lekker doen wat je zelf het beste vind, het zijn schatten en komen niks te kort bij jullie ๐Ÿ˜‰

  • Judoka Chachaloka

   Poezenkindjes zullen vast trots wezen op jullie๐Ÿ˜˜
   weeral TOPvideoke !!

  • Chantal Van Rooten

   Groot gelijk!! Iedereen doet het op zn eigen manier, hoe hij of zei het goed vinden!! Doe vooral wat je ๐Ÿ’“ je zegt!! ๐Ÿ˜˜

  • Angelique Visser

   Aaah Marloes,ik vind jullie zooooo super lief en respectvol met de poesjes.

Comments are closed.