Meer informatie en bestellen: https://www.tommyteleshopping.com/tummy-tuck

De Tummy Tuck is een nieuwe methode waarmee u centimeters van uw buik kwijt raakt zonder te sporten of dieet. Tummy Tuck is een zweetband die u slechts 10 minuten per dag hoeft te dragen om resultaat te zien.

Het dragen van de buikband in combinatie met de meegeleverde crème geeft een verwarmend effect waardoor het vet verbrandende effect wordt geactiveerd. U kunt Tummy Tuck dragen tijdens uw dagelijkse activiteiten zoals werken, lezen, tv-kijken en het huishouden.

Hoe gebruikt u de Tummy Tuck? Breng de Thermal Accelerator Crème aan en trek vervolgens de Tummy Tuck Belt aan en trek uw buik samen middels de buikspieroefeningen op de DVD, gedurende 2 minuten. Hierdoor wordt het thermaal vet verbrandend effect geactiveerd. Hierna draagt u de Tummy Tuck Belt voor nog eens 8 minuten.

En omdat de Tummy Tuck een kettingreactie teweeg brengt, is het niet nodig om de Belt te dragen tijdens uw workout. Dus u kunt de Tummy Tuck buikband 10 minuten dragen op ieder gewenst moment van de dag en los daarvan een workout doen. Deze combinatie zal uw resultaten doen versnellen.

Na 10 minuten kunt u de band weer af doen en de vet verbrande kettingreactie is geactiveerd en continueert voor een paar uur terwijl u verder de dag doorbrengt. Draagt u de buikband in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, dan kunt u nog sneller buikvet verbranden.

Dus tijdens de eerste dagen als u vet verbrandt, kunt u de Belt gebruiken voor uw 10 minuten sessies en daarna trekt u hem weer uit of u kunt hem continu onder uw kleding dragen voor een direct slank figuur. Alle vetrolletjes worden glad getrokken, uw buik wordt plat en uw taille wordt slanker. U bepaalt zelf hoe u de Tummy Tuck draagt. Draag het constant voor een slanker figuur of via de 10 minuten methode.

De Tummy Tuck Belt is gemaakt van zachte, flexibele glasvezel die comfortabele compressie uitoefent waardoor uw buik naar binnen wordt getrokken. De revolutionaire Tummy Tuck Belt is verkrijgbaar in vier flexibele maten, zodat het comfortabel om kleine tailles past en om grote tailles. De zweetband is hierdoor geschikt voor vrouwen en mannen.