Leer alles over het KETO dieet en breng jezelf in ketose met mijn keto dieet cursus: https://soofos.nl/cursus/keto-dieet/?ref=494
Na het voltooien van mijn “Word je eigen voedingscoach” cursus weet je alles over voeding wat je wil weten: https://soofos.nl/cursus/tabata-challenge-fit-en-vitaal-in-30-dagen/?ref=494

Deze keer behandel ik een vraag van Ruben over vet op de bovenbenen. Hij wil weten hoe je dat eraf traint, welke oefeningen hij moet doen etc.
Vragen over fitness, training of sportvoeding? Vraag het me in de reacties hier beneden of op twitter: http://www.twitter.com/renato71

Het advies wat ik geef over voeding en training is informatief, iedere kijker is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen lichaam. Raadpleeg altijd een deskundige bij geval van twijfel over jouw fitheid of lichamelijke gesteldheid voordat je aan training of een dieet begint. Het volgen van mijn advies is jouw eigen verantwoordelijkheid. Train hard, train slim en eet goed. Succes!


  21 replies to "Vet op bovenbenen aftrainen"

  • Danzig gooo

   Ik ben een jonge een heb smalle bennen ben 21jaar een een heb ook allerlei oefeningen gedaan voor mijn benen maar blijft smal hoe kom dat voel mij ook de enige die dat heeft de meeste hebben allemaal wel cv benen wat is daar aan te doen?
   Groetjes

  • Melisa Kukalaj

   Ik ben 12 jaar oud, 1,57 en ik weeg 58kg wat voor dieet past er bij mij

  • Ester Debacker

   Super goed bezig

  • Dilaratjuhhh Klasens

   Helpt dit ook voor kinderen want ben zelf 11 en heb hele dikke bovenbenen ?!

  • Privé Privé -New Channel-

   Ben ik dik? Ik weeg 48 kilo ik ben 12

  • Esra 0192837465

   Is het gezond als ik 10 jaar ben 1.52 lang en 37.5 weeg?

  • Maja Gosiewska

   Ik ben 13 en mijn lengte is 165. Ik weet 46 kilo is dat goed? Ik heb ook best wel dikke boven benen v i nd i k wat moet ik doen?

  • Maizy's vloggies

   Ik ben 12, 1,66 cm lang en weeg 63 kilo hoeveel zou ik ongeveer moeten wegen ? (Ik heb ook behoorlijk wat spieren dus vooral in mn benen en buik)

  • Stephanie Rijnders

   Ik wil aan krachttraining beginnen welke oefeningen zal je adviseren ik wil eerst op apparaten beginnen heb je tips

  • MR IA

   1.85 85 kilo ik wil tot 75

  • mr. anonymous

   Renato, leer je vragen vanbuiten. Is maar een kleine moeite maar inhoudelijk ben je wel goed.

  • anoniem anoniem

   Ik ben 1.77m en weeg 85 kilo Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik snel afval zodat je dit ziet centimeters verliezen

  • Femke Vandecauter

   Ik ben 12 jaar , 163cm en weeg 55 kg.ik heb hele dikke dijen en wil dat graag veranderen naar iets slankere benen want ik doe 5 en een half uur dansen per week.ik eet eigenlijk niet zo gezond maar ik vind het heen erg lastig om nee te zeggen tegen fast food,..

  • Esmee Oors

   Hoi mijn naam is Esmee en ik ben 15 jaar en ben 1.67 lang en weeg 79 kilo is dit normaal??

  • deea andreea

   Ik ben 12 j ben 155 cm en 42 kg , is dat goed of juist iets te dik?

  • Lizzy Tetunashvili

   hoii ik ben 12 jaar en 42 kilo en ik voel me best dik wat kan ik eraan doen?

  • lyan bruggeman

   Ik ben 11 weeg 41 kilo maar al mn vriendinnen wegen 37 kilo ofzo ik heb op dansen gezeten en daardoor kreeg ik boven spieren maar daardoor lijken mn benen heel dik😭maar ik probeer al heel vaak aan een dieet maar het lukt niet weten jullie iets? Ik weeg nu 41 en ik wil graag 38 kilo wegen

  • Sandor Clegane

   ik ben een jongen van 15 jaar. 1,80 groot en 60kg. voor mijn gevoel zijn mijn bovenbenen dik, hoewel de rest van mijn lichaam erg dun is. maak ik mij dit mezelf wijs of klopt het dat bijna al mijn vet zich in mijn bovenbenen opslaat?

  • vNoMercyKid

   hoi renato, ik heb ben een jongen met een dikke kont en schaam me heel erg hoe kan je je kont wat dunner laten worden?

  • Rene Mahabier

   Hallo, Ik ben Rene en ik heb een vraag ik heb een tweelingbroer en hij is 2 cm langer dan mij maar het verschil in lengte van spieren is best groot. zijn spieren zijn veel langer dan die van mij hoe zou dat komen en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik ook wat langere Spieren krijg?
   Alstublieft wilt u me helpen.
   Alvast Bedankt

  • Anna Cc

   ik ben 1.50 ik weeg 66 kilo en be 10 jaar ik wil afvallen 😭😭

Comments are closed.