Ik kreeg zo vaak de vraag of ik eens wilde laten zien wat ik at om 40 kilo af te vallen dat ik deze video wel op moest nemen haha.
In dit eetdagboek laat ik je zien hoe mijn eerste voedingschema eruit zag toen ik over de 100 kilo woog. Meer weten: https://bit.ly/2qqCoYP

Mocht je nog vragen hebben, laat ze gerust achter in de comments!

Abonneer je om altijd op de hoogte te blijven! (K):
http://bit.ly/1mBKtWO

By D is ook te vinden op:

Blog: http://www.by-d.nl
Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/by-d-14436393
Instagram: https://www.instagram.com/daphne.bogaert/
Facebook: https://www.facebook.com/debeautykoffer?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/Daphne_Bogaert
Etsy: http://etsy.me/1VQFD3M
Muziek: Epidemic Sounds


  23 replies to "Wat ik at om 40 kilo af te vallen! Eetdagboek #1 | By D"

  • Rob Emmen

   super knap ben/van je!

  • KFBOYS 085

   Miss nog iets ga niet drinken tijdens het eten doe het dr voor of de na 😃

  • Arianne de Maat

   Hey een vraagje! Is de 150 gr rijst gekookt of ongekookt? Wat een superprestatie !

  • Kezzie

   3:39 gelukig heb ik wel mn brood aaaaa

  • Kimberley Pex

   Wat me opvalt is dat je er prachtig en gezond uitziet ! Na de eerste kilo s vallen mijn wangen in …….maar o k ik ga ervoor !

  • Kimberley Pex

   Dank je ! 🌸🧚‍♀️⭐️🧚‍♀️🌸⭐️🧚‍♀️🌸⭐️🧚‍♀️🌸⭐️🧚‍♀️🌸⭐️🧚‍♀️🌸ik ben begonnen ! T is in ieder
   geval geen hongerlijden. Dat zal door leptine komen / het verzadigingsgevoel door
   langzame koolhydraten. Groeten , ❤️👩🏼‍🦰😺

  • Kimberley Pex

   2 personen op you tube die veel afvielen met volkoren brood en weinig vet of olie. Jij bent er een van. Gisteren zag ik op internet dat leptine wordt
   aangemaakt door koolhydraten ! Dat is het verzadigingshormoon. De laatste jaren is de rage de grote hype ; ketogeen / pioppi / koolhydraat arm . Dat hou ik exact 3 dagen vol. Nogmaals bedankt voor deze video , ik ga ermee aan de slag ⭐️🌸⭐️🌸⭐️🌸⭐️

  • Kimberley Pex

   Gisteren las ik nog een verhaal over een sporter , die had uitgezocht dat (goede ) koolhydraten honger remt. Leptine maak je dan aan. Het verzadigingshormoon. SUPER.

  • Kimberley Pex

   Geweldig, ik heb dit al eens gezien, en het is finaal het tegenovergestelde van een ketogeen dieet. Koolhydraat arm/koolhydraat vrij is nu de rage al n paar jaar, in ketose ; dan krijg je meestal een verzuring.  Ik kon dat niet volhouden.   Nogmaals bedankt voor deze top video ! Ik ga dit toepassen. MOET afvallen.    ***groeten,kim.

  • Life is beautiful

   Kom je niet aan van brood? Als ik teveel brood eet dan krijg ik een opgezette buik.

  • Nourida Boukich

   Ze lijkt precies op marloes van optima vita

  • Nebo marjan love

   5 boterhammen pff dat eet niet eens over de heledag

  • Derya Cayraz

   Als ik in de ochtend 5 boterhammen eet dan kom ik gigantisch veel aan dan normaal

  • g gg

   8 keer per dag eten optijd eten en houw de maag klein dan krijg je geen honger gevoel ieder uur een glas water.alpro zijn uitstekende producten

  • Kaylee Daisy van ee

   Ik doe zelf s'ochtends 2 volkoren broodjes eten maar vroeger at ik niet in de ochtend en dat is natuurlijk niet goed en nu doe ik dat sinds 3 jaar en het is veel fijner ik kan veel beter nadenken!

  • Mali Verhaegen

   Ik ben ook begonnen met afvallen, eigenlijk hielp nooit iets van dieet dus ben ik maar gewoon gestopt met mijn tussendoortjes te nemen, veel water te drinken en dan mijn 3 maaltijden gezond te doen en het helpt 😊 ik ben nog maar net bezig en nu al 3 kilo kwijt 🙂

  • assia ettijrini

   Ben je gek of gek

  • bruhh yes

   Hoi hoe kan ik in contact komen wil graag wat vragen.

  • Sanne Bos

   oké mensen, ik ben nu op haar gewicht wat zij was, en wat mensen niet begrijpen is wanneer je zo zwaar bent dat je HEEL VEEL voeding nodig bent want je moet immers wel 110 melkpakken de deur uit slepen dat is echt heel vermoeiend….. dus ja je moet meer broodjes eten om te compenseren met wat je eerder snoepte….

  • Ebtesam Aloaked

   Hoeveel kilo weegje nu dan

  • Insa Aaan

   Wat at je toen je 82 woog? Ik denk dat ik te weinig eet en dan heb ik zoveel trek krijg waardoor ik dab teveel eet.

  • Lara Bouyglafin

   Als je 8 boterhammen op een dag eet val je niet af hoor

  • Bert De Vries

   Wanneer je een "MacDonald" menu inruilt voor deze manier van eten, zul je merken dat je enorm afvalt. Als je 20 jaar verder bent zul je merken dat je de 40 kilo's er weer bij hebt. Te veel koolhydraten en te weinig vet. Diabetes en de andere welvaartsziekten zullen je deel zijn. Blijf flexibel en volg de KETO leefwijze. Zoek het op bij YouTube!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.