Wayflex Shake It is de nieuwste fitness trilplaat met een unieke step- twistfunctie! Het fitnessapparaat is compact, neemt weinig ruimte in en het is geschikt voor iedere leeftijd en trainingsniveau.

Met dit vibrerende platform kunt u een intensieve cardio workout doen, vet verbranden, spieren trainen en ontspannen, stepoefeningen en twisten! Door de combinatie van de vibratie- en de twistfunctie traint u de buikspieren en schuine buikspieren op de meest effectieve manier.

Wayflex Shake It is eenvoudig aan te passen naar een aerobic step; zet hiervoor de trilmodus uit, plaats de stabilisatoren onder het apparaat en start uw workout! Stepoefeningen zijn ideaal voor het verbeteren van conditie en vetverbranding.

Met een cardio workout traint u al uw spieren tegelijk; loop, jog, ren en train uw spieren met de trilfunctie. Gebruik de weerstandsbanden voor het versterken van de spieren in uw armen, rug en buik. Combineer deze oefeningen met de twistfunctie en uw training is compleet!

In zeer korte tijd draagt de trilplaat bij aan de versteviging van uw huid; strakkere armen, slankere taille, stevigere billen en gevormde benen, schouders en rug. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de bloedcirculatie.

De Wayflex Shake It heeft een praktische afstandsbediening voor uw pols om gemakkelijk functies te activeren terwijl u uw handen vrijhoudt.

Met de knoppen op uw afstandsbediening kunt u een vooraf geïnstalleerd programma of handmatige modus selecteren, de timer instellen en de intensiteit van de trillingen aanpassen op een schaal van 1 tot 99.

Met de trilplaat kunt u naast een cardiotraining, ook diverse spierversterkende oefeningen doen. Denk hiervoor aan squats, buikspieroefeningen, push ups, tricep dips, planks en lunges.

Bij de Wayflex Shake It ontvangt u 2 weerstandsbanden voor extra diversiteit in uw training. Gebruik de weerstandsbanden voor het versterken van de biceps, trips, rug en buikspieren.

Naast de trilplaat en weerstandsbanden ontvangt u ook een trainingsgids en DVD. Hierin worden alle mogelijke oefeningen voor de trilplaat getoond en gedemonstreerd in vastgestelde tijdblokken. In de gebruiksaanwijzing vindt u tevens een beknopt voedingsplan met tips voor een gezond en voedzaam dieet.

Door te trainen met de Wayflex Shake It kunt u niet alleen uw gezondheid op spierniveau optimaliseren, maar het verhoogt ook het metabolisme dat bijdraagt aan een goede spijsvertering en gewichtsverlies.

Meer weten over Tommy Teleshopping producten? Bezoek onze website en volg ons op social media!
▸ WEBSITE: https://www.tommyteleshopping.com
▸ FACEBOOK: https://www.facebook.com/TommyTeleshoppingNL
▸ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tommyteleshoppingnl