Ik laat je zien wat ik at gedurende een week. Ik eet niet vegetarisch en over het algemeen gezond. Ik vind het echter wel heel belangrijk om ook regelmatig te genieten van iets ongezonds. Ik heb een balans die me fit houdt.

Wraps uit de oven: http://www.optimavita.nl/recepten/gezond-recept-wrap-kip-oven/
Mijn granola bestellen: http://tanteluus.com/online-shop/granola-power/

Meer what I eat: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3xRCM-PffTSWncO5c3Szubo

Video’s over afvallen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtWw9if6au3w3r8Sc27LP-0InfjONQqx4

Blog: http://www.optimavita.nl
Facebook: http://www.facebook.com/optimavita
Instagram: http://www.instagram.com/optimavita/

Abonneren op mijn kanaal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=marloesoptimavita


  24 replies to "What I Eat in a Week – Een gezonde balans met cheats!"

  • Riham Farah

   Pindakaas met sambal

  • Ramzi14

   12:06 weet iemand waar je die lunchbox kan kopen??

  • Fran Baekelandt

   Is het erg als je veel ei eet? 💕

  • Wilma De Jong

   Ik heb een extreme vorm van anorexia gehad, dus ik weet wat een eetgestoord voedingspatroon is. Het is dat je wel voldoende eet maar dat je je voeding afweegt is echt niet normaal! Zoveel controle willen hebben op wat er in je lijf komt is echt niet goed. Ik zie dat echt je hele leven draait om voeding en sport. Voeding is een basis voor elk persoon die leeft op deze aarde, maar het is zo niet nodig om er continu mee bezig te zijn. En dat je kippendij als ongezond met veel vet ziet… what???? Varkensvlees is over het algemeen ongezonder met veel vet, kip niet! Kortom, ik herken veel van je gedachtegangen van toen ik een eetstoornis had. Het leven bied zoveel meer dan voeding en sport..

  • lucy nodes

   Vraagje… ik ben zwanger en weet heel eerlijk gezegd niet écht goed wat nou een goed eetschema zou zijn voor een dag/week. Zou je hier een vlog over kunnen/willen maken?🙂

  • Edith Zandvliet

   Fijne video. Zijn koek en speculaaskruiden niet alsnog heel ongezond?

  • Just a Teenage girl

   Zou je ook kunnen afvallen met deze eetstrategie?

  • RS Prep&Wildcamping

   Geweldige video weer! Misschien dat ik wel 1 van de weinige mannen ben die hier naar kijkt maar het is erg leerzaam om is goed naar voeding te kijken 🙂 mijn vrouw en ik pikken heel veel van je gerechten, en ze zijn echt super lekker. Bedankt! Groetjes Rick

  • Majj Hill

   Ik vind je video's leuk ! Ik heb de koek en speculaaskruiden gekocht.. viel me op dat er wel erg veel koolhydraten in zitten…

  • Danique Zwaan

   Hey ik heb ze gemaakt, maar ze waren nog heel erg zacht. Had er dan meer banaan in gemoeten? Of welke oven gebruik je?

  • juultjuhhh

   Wat doe je met de andere helft van de banaan? (Die je bij je ontbijt hebt, neem aan dat hij dan niet helemaal op gaat)

  • Vera De Jong

   Ik leer zo erg van u videos dankuwel!😊💚

  • fleur wijgerse

   Je bent zo'n leuk en oprecht mens! ik hou er van 😘 blijf zo doorgaan!!

  • Isa

   Ik heb ook altijd het idee dat de cola van Mac Donalds veel lekkerder is. Vraag me af of ze er iets speciaals mee doen.

  • connor vongrumbkow

   Ik vind jou video's echt superleuk maar ik snap een ding niet want je zegt dat je niet veel eet omdat je niet veel sport maar je bent een personaltrainer dus dan moet je toch juist veel en goed eten

  • Nadira Lalmahomed

   Hoeveel calorieen eet je gemiddeld op je dag?

  • Esther Woudstra

   Leuke video leuke blouse heb je aan

  • stevie verhaag

   inspirerend! ziet er allemaal goed uit. mag ik vragen waarom je geen brood eet? Is havermout gezonder? want dan ga ik misschien overstappen. Bedankt voor je enthousiasme ik kijk met veel plezier naar je video's

  • Chantalle Smit

   Is je granola ook glutenvrij😊

  • Diana Fit

   Cool dat je je eigen granola hebt en verkoopt

  • Nardeen Alshammaa

   Wat fijn om elke keer weer jouw video's te kijken. Ik volg je al een tijdje en heb veel gehad aan jouw tips en videos. Ik ben langzaam mijn eet patroon aan het veranderen en daar heb je me ontzettend bij geholpen. Ik heb een vraagje aan jou. Is een detox kuur effectief en gezond als het gaat om afvallen? Misschien een idee om een video over te maken? Ik zou heel graag jouw mening hierover willen horen.

  • Roosmarijn Bleumer

   Vraagje, die vanille flavor drops smaken die echt naar vanille en niet zo chemisch? Vind dat namelijk zo vies 🙈

  • Sanne X

   Waar heb je die blazer vandaan ?

  • Sanne X

   Weer een toffe video ! Ik ben met de “kettlebell training” al wat kilo’s kwijtgeraakt zoooo fijn 👌🏻 natuurlijk niet alleen door de video maar het heeft er wel aan meegeholpen

Comments are closed.